Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
heheh sto ste ljubomorni bravo Lija care samo naprijed ljubomorni crknite
Nevzete KINGU samo nastavi sa rasadom. Predji malo i na hortikulturu. Kakav je ovo k....v clanak. Sto bi reko Djuro \"GROHOTOM SE SMIJEM\".
licno poznajem ovog talenta :) on ne zna ni gdje se puse lopta :O
Mi imamo puno talenata ali treba sa njima raditi. A za rad su potrebni uslovi ili ALAT, koje mi nemamo. To su u fudbalu: tereni, lopte, oprema.. treneri koji ce uvesti ozbiljan rad sa evropskim standardima- mislim na disciplinu tokom treninga i utakmica i pobjednički mentalitet. Mi se stalno branimo od nekoga pa tako i na utakmicama. Mi to sve nemamo a mogli bi lako imati da imamo političare koji bi shvatili da lokalna zajednica može više zaraditi ako proizvede par dobrih igrača godišnje nego sa nekim proizvodima iz neke fabrike koja ne postoji. Dugoročno. Kad bi se počelo pravo raditi i ulagati u sport npr. fudbal sa djecom od 7-8 god. za 10-tak god. bi imali puno igrača na prodaju u Eu ali i Arapske zemalje po miliunskim iznosima. Kad će jedna fabrika,\"koje nema\" imati miliunsku dobit-nikad . Normalno da treba sve ostalo da dobro funkcioniše : društvo porodica škola... da se promjeni mentalitet, koji je najvažniji za ozbiljan rad. Mi imamo puno talenata.
PA ŠTO IH IZBACUJE KAD SU TALENTI NEK IH OSTAVI U KLUBU ILI MISLITE PROIZVODI NOVE TALENTE
Dobro su ih pokiselili
Smjesan clanak Sa-x postaje smjesan sajt
Mnogo talenata. Nema šta.
haahha,placeni clanak...kad vec trkeljate o rasadniku talenata onda bi bio red i da nabrojite te talente...ovaj sto sa 22 godine igra u svedskom nizeligasu nije talenat,vec ispodprosjecan igrac bez ikakve sanse za dalji napredak!