Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo vam je IDEALNA ŠANSA da napravite klub kakav želite, mada bez investitora statut vam neće pomoći da izađete iz živog blata koji vas vuče na dno. Trpaju vam statut kao navodno rješenje sa happy end-om iz bajki, ja vam kažem ništa od toga! Samo ga vi nekim svojim akcijama i prikupljanjem novca možete održati u životu. Jedino što vam statut može donijeti jeste da će klub biti vaš i da ćete upravljati njim (što je i postarom statutu slučaj, samo se ne sprovodi), ali pitanje kakve ćete ljude postaviti jer nikad nikom ne možete vjerovati. Ne kažu džaba, "Daj čovjeku pare pa ćeš vidjeti kakav je"! a ti koje ćete postaviti će raspolagati sa novcem.
kupujmo domaće
jednom riječju seljaci koji se furaju na ekavicu i naglasak im je da moraš popiti dva apaurina da ih slušaš,sve pametnjakovići
Berlusconi@ Jarane moj usta ti se iskenjam ta papanska. Sjasi vise cobane sa svojim komentarima
PODRSKA NAVIJAČIMA ČELIKA DA ISTRAJU U SVOJOJ BORBI ZA SVIJ KLUB!!!!
jes mi godra ;)) hihihihi