Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jučer sam doživio vrhunac besmisla kad su mi višestruko "imunizirane" osobe doslovno pobjegle uz kuće jer sam im rekao da sam prehlađen.Ko bi reko da ću na kraju umjesto od virusa umrijeti od smjeha.
Ma ja....kratko i jasno....pravna država!!!
sloboda je skupa
Jel Markus Srbin mnogo ste ga kaznili
Kod ovih bi Đoković za svoju muljažu i robije zaglavio
Fasizam.
Anfang je na nemackom pocetak. Ima mozda simbolike.
Profašistički anonimni novinari iz Klik-SS portala, nastavljaju sa svojom agendom ...
Citava mi porodica primila po 2 doze, roditelji prije 20-tak dana primili i trecu dozu i prije 2 dana mati dobije koronu evo temp 38, kaslje kise...nisam antivaxer ali dokle vise??? Zbog cega se tacno vakcinisemo, sta uopste sprecavamo??
Zbog kvote 70%., a sprječavate pad dobiti farmaceutskih koncerna.
Kao prvo brz oporavak. Moguce je da ima zamor imunog sistema, tj opao je upravo zbog trece doze, pa je napala bolest. Odmor, supica, cajevi, vitamin D, cink, acetilcistein kao suplementi. Aspirin kao antipiretik. Paracetamol je pretezak za jetru, iako ga doktori prepisuju ko da je panacea.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)