Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog toga su trebali portalasi glasati jer mi smo dokazano neutralni i objektivni i iskreni :))
ja sam objektivno svoje rekao ... niti volim bajerni, niti real ili barselonu, samo Kazem da je covjek postigao ove sezone SVE to ono ko chuck norris sa sklekovima...
ja na koga cu :D
Ovo je Sramota... da covjek koji je svoju ekipu odveo na krov evrope i svijeta nije osvojio lotpu nego se na prva dva mjesta nasli ovi debili koji nista nisu postigli prosle godine... PRAVDA ZA RIBERIJA !!! !!!!
Sve ovamo gospoda a dali bodove onima koji imaju mizerne šanse...Isti su i jedan i drugi
posto su nijanse mogle odlucivati dali su bodove onim koji sigurno nisu mogli prismrditi nagradi jer su igrali po receptu sto je sigurno sigurno
...formalizam :)
Mozda malo ne zasluzeno sto ribery nije ponio ovu laskavu titulu ali naspram mesija je ove godine ronaldo 5 svjetlosnih godina ispred.
Ronaldo ima iskrenu drskost a Messi laznu skromnost... Prosle godine Ronaldo je glasao za Messija a Messi nije za Ronalda... Ronaldo je zasluzio da dobije Zlatnu loptu... Svaka cast...
odlicna konstatacija druze
koga ti lažeš ? ronaldo prošle godine nije ni glasao već je odglumio povredu i glasao je bruno alves samo da mu može dati 5 bodova.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovi bi mogli biti uspješni političari kod nas, bar po načinu glasanja. Daj svojima.
hahahahhahaha Vidi Cristinine liste - da nije smijesno, bilo bi zalosno. Messijeva sasvim realna. Poslije njega, Xavi, Iniesta i Messi jesu najbolji na svijetu. Mozda je mogao 1 bod dati Cristini, ali Cristinina lista je presmijesna - koga je stavio ispred Messija.
* i Neymar