Ronaldo kritikovao Mourinha
0
"Nisam zadovoljan našom taktikom"
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajd ima uzvratna utakmica no sikiriki ,pa poradi malo na svojoj igri :))
Koliko ste providni vi na sarajevo-x... Ne možete ni normalnu Ronaldovu sliku stavit, samo da ga ismijavate. Jasno nam je. Volite Barcelonu.
http://www.youtube.com/watch?v=V2rb5WRDz30&feature=p%C2%ADlayer_embedded koji su to olosi ne mogu da vjerujem, sramotno je ono sto real radi
@@real4ever Vjeruj mi i ja ne bih znao sta reci na onaj video da sam na tvom mjestu ;)
Bolje ti je da se prihvatis gramatike naseg jezika, nego sto komentarises ovdje. :)
Ovoliki broj hala-madridista zorno oslikava činjenicu da smo pod fašističkom smrdskom okupacijom.
@@real4ever Ok, pogledao sam. A znas li sad sta znaci \"placopi*ka\"? Objasnjenje pogledaj ovdje: http://www.youtube.com/watch?v=ygmGIFz_EP0&feature=player_embedded#at=20 Peace! ;)
Al\' slika je samo takva...
Ako Ronaldo nije placopi*ka, ja onda stvarno ne znam ko je :S pogledaj malo ovaj video ;) http://www.youtube.com/watch?v=Vxtzi2Ihv8k
raspad sistema
Hej i nemojte nista protiv Mourinja. Da ja vidim kako bi Real osvojio kup da nije bilo Mourinja to slobodno mozete i Barcine navijace pitati. Pravite se pametni kad se u nesto razumijete. Jednostavno nemoze ofanzivno protiv Barce jer su to igraci uigrani da suradjuju i dodavaju se od djetinjstva. Realovi su igraci previse ambiciozni i pohlepni za golom da bi igrali kao Barca. Trebale bi Mourinju minimalno 3 sezone ako ne i vise, da ih navikne na takvu igru a toliko vremena mu sigurno u klubu niko nece dati. Zato manje price a vise razmisljanja.
@CR7 jedino realovi igraci i navijaci mogu plakati,barcini igraci nemaju razloga da placu oni su razbili real. ps vidja mi se lika ronalda :))
Haj nije on los igrac i drag mi je ali fakat moron se.,re . Navijam za Real i mogu reci da ofanzivno igranje moze samo dovesti do 5 komada u mrezi. Kad su to u zadnje vrijeme bili uspjesni sa svojim ofanzivnim stilom a pogotovo Ronaldo kojem treba 4 zicera da Barci zabije gol. Kad bi pruzao onako slabu predstavu u ofanzivi ja bi se sigurno poklopio. Nek zabija po 3 komada Malagi ili nekome tamo. Dosad se nije pokazao u velikim utakmicama, a pogotovo ne protiv Barce zato jezik za zube i nek slusa sta cika Mourinjo naredjuje jer je ipak osvojio vise titula ne ovaj specijalista zaa slobodnjake preko gola.
momak zelis li da ponovo pusi.s 5 komada...tisu i igraj
daj ba ljudi, imal ovdje ko da je gledao vise od dvije utakmice u zivotu, pa poznato je od pamtivjeka da se u spaniji igra balet od fudbala, a da talijani,njemci i englezi lome kosti, a ovaj supac na slici je plako po engleskoj kako ga ubise, a messi je zaradio vise udaraca u ova tri meca sa njima nego za citav zivot, ko da su sa romanije
Too ronaldo,nek barem neko nesto iz tima prigovori za onu tuznu igru koju igrate. Ja se nesjecam reala koji se branio nepomisljajuci da napadnu u skoro 90 min.Svi u napad pichkice one u odbrani.
mali ronaldo je nezadovoljan saigracima u malom madridu, postavio je ultimatum: BIG ED in madrid or mali ronaldo in MAN CITY u čuz, barem se tako prica po brijescu