Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali sam siguran da je dovoljno dobar da osvoji kup...;)
. . . ali sam siguran da real nije ni blizu najboljem.
muKArinjo
nisam ni ja moj murinjo :)
Genijalac, kako lagano skida pritisak sa svojih momaka i prebacuje ga na sebe...
Žoze je jedan obični portugalski papak koji ima problema sa razlikovanjem nogometa od ragbija i teško podnosi poraz, baš se vidi da je Fergusonov pulen. A vi hala madridisti se sjetite da je većina tog vašeg uspjeha dosegnuta dekretima, upadanjima naoružane Garde u protivničke svlačionice, otimanjem igrača od drugih timova i tako to, sve u svemu bijedno, ne znam ko se može time ponositi. Dobili ste kup tog šugavog kralja, od šugave loze karađorđevića, al sutra će vam trebati vazelin. Visca Barça, visca Catalunya!
al ja jesam
Kad budete proglaseni za klub stoljeca javite se. Uzivajte u ovih 5-10 godina slave. :*
Prvi dio teksta \'\'Barcelona je odlična ekipa, ali definitivno nisam siguran da su najbolji na svijetu. Pogotovo da je ova njihova ekipa najbolja svih vremena. To su malo prehrabre izjave\", rekao je Mourinho i dodao:\'\' ne postoji na zvanicnoj stranici Real Madrida, tako da nisam siguran da je to uopste receno. Molim novinare ili \'prepisivace\' da prije nego sto objave neku izjavu, to prvo provjere. Samo za vasu informaciju, navijac sam real madrida i nadam se pobijedi. Pozdrav za sve
Real, Milan i Chelsea su najveći klubovi svih vremena!
Ali je i ta titula bila dovoljna da se bace neke PETARDE i kako tako obiljezi Realovo osvajanje kupa u Katalunji...;)
kud nije blize da ga nogom nabijem u guzicu,,on nasao pametovat
ma jes moj k.u.rac najaca svih vremena .... pogube se terenu ako im se ne otvoris
sta hoce ovaj kung-fu trener
samo se ti qrci... tako se i pep qurcio prije finala kupa pa dobio po usima! ista se stvar moze i tebi desiti...
Lutko upravu si ne moze biti najbolja na svijetu dok je tu veliki Man United. Ti si veliki trener i Real je imenom najveci kub svih vremena, na stranu navijacka osjecanja al˙realno United i Real su dva navjeca kluba svih vremena !
ajde raja ba pa necemo se svadjat valjda sa katalonskim fukarama :) dovoljno je reci da real ima 9 titula a barcelona 3 il 4 ne znam tacno :)