Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka mu cast za broj golova koji je postigao a pogotovo svaka mu cast za ovaj potez na kraju.
E svaka mu cast na ovom potezu.....
@Ja Jes vala baš. Ronaldo stari imao iz sebe takve igračke papke poput Rivalda, Ronaldinha, R. Carlosa, Cafua, Lucia, Gilberta Silvu, Denílsona, Juninha... Sve sami levati. I sam osvajao. E svašta! A u Realu Zidanea, Figa, Beckhama, opet R. Carlosa, Casillasa, Raula... I šta osvoji s njima?
Oh Cristina http://www.pic-upload.de/view-9929305/Cristina.jpg.html
Pita Mourinho Casillasa:\"Gdje je lopta?\" Casillas:\"Jesam li ti pet puta rekao, u golu!\"
Ulazi Ronaldo u svlačionicu i govori : \" Nama mislili 6 zabiti \" !
Sta je Ronaldo rekao poslije tekme Bar-RM : Nismo mi Almeria pa da nam možete zabit 8 golova
Sta radi Murinjo na poluvremenu kada igra portiv barcelone ...... rijesava jednacinu sa 11 nepoznatih
Kaze Ronaldo:Mene je Bog poslao da budem najbolji na svijetu! Nakon te izjave pitaju Messija sta on kaze na to: Nisam ga poslao,al nek misli sta hoce!
Utakmica Barcelona vs Real M moze se gledati na PornHub-u
@ opet mujo Kakav messi, kakav Ronaldo. Samo medijski napuhani igraci. Kad treba igrati za reprezentaciju budu malte ne neprimjetni. Ronaldo je bar prije znao i dobro da igra za reprezentaciju a Messi nikada. Tako da je stari Ronaldo jos uvijek najbolji. Nisu mu trebali nikakav ni Iniesta, ni Xavi, ni Kaka, niti bilo ko. Kad je bio tu jednostavno je sam pruzao svoj show. Da nije onako malo trenirao ne bi mu Messi nikada srusio rekord u primeri.
1,2,3,4,Real Madrid,6,7,8,9...
Nauči engleski konjino retardirana, još bi ti da ti prevodim...cccccc...
Respect,nevolim ga kao igraca,prgav je i previse simulira,ali ovo mu je bio potez karijere citave svaka cast :)
zar sva djece ne igraju plejke il nešto slično, što ti dođe sine na portal da podje::::š, pa mi moramo da ti je..mo milu m.a.jku, reci sine ... kako je tebi ime... idešli u školu...
hajd kad si toliki navijac farselone mi prevedi znacenje ovog slogana sto pise...ne seri svega ti
MESSI JE BOLJI OD CRISTINESEVN... ZAŠTO? ZATO ŠTO GA CRISTINA U 3 MEĐUSOBNA OGLEDA U LIGI PRVAKA NIJE POBJEDILA... FINALE LIGE PRVAKA U RIMU, 2:0 ZA BARCU, RAZVALJOTKA... DVIJE UTAKMICE POLUFINALA LIGE PRVAKA OVE GODINE, REZULTAT POZNAT... DAKLE, JEDINO TAKMIČENJE GDJE JE CRISTINASEVN POBJEDILA KRALJA LAVOVA JE KUP KRALJA... IZ VIĐENOG SE MOŽE ZAKLJUČITI DA NA OSNOVU DOSADAŠNJIH MEĐUSOBNIH SUSRETA DVOJICE LAVOVA MESSI DEBELO VODI...MA ŠTA DEBELO, RAZVALJOTKA... ETO TOLIKO... MES QUE UN CLUB - BARCELONA WHO IS THE BEST??? MESSI IS THE BEST KING OF THE LIONS ;) CRISTINA JE MALA MACA