Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sloboda igra sloboda rusi sloboda nama racku pusi a i zeljana isto ravaku najveca 😂
Otkad su se susreli s Vicom, ne mogu boda da osvoje.
E nek su Radnik i Rudar remizirali 2:1😆😆.Ja znam da na klixu diletanti pisu tekstove ali mogu valjda da procitaju sta su napisali.
Otkad su se susreli s Vicom, ne mogu boda da osvoje.
Momci su pokazali da imaju kvalitet, niz od 10 pobjeda i vise nego zasluzen, ali ocito da su unaprijed upisali plasman u Premijer ligu i to ih evo vec trecu utakmicu kosta. Malo manje Vive i separea, malo vise treninga i ozbiljnosti, i vratit ce se to na svoje. Sretno 🔴⚫️
Kakav niz od 10 pobjeda,o cemu ti pricas?
Kao što kaže mislio sam da je moja odbrana najlošija,sve dok nisam vidjeo Željinu😂.X puta Muftić je spašavao blamažu.Željo je u najtežoj situaciji od osnivanja lige,crno se piše.
Iduce godine haos u ovoj ligi: sloboda& celik & zeljo & tuzla! Haos u prvoj ligi! Svak moze uci u premijer!
A jos Celik otrese Pitare s pjesmom...Sta ce onda ostali ocekivati?
Nikolu Nikica treba dovesti u Zelju i postaviti za sefa strucnog staba
Hoće li opet tiktoker pjevati bit će plata bit će premija?papak zdepasti u odbrani