Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatima predlažem Muhameda Konjića za selektora. To je čovjek koji mnogo radi, a malo priča. I uvijek je pozitivan!
ahahahaha,...
vala bas da netko od igraca promasi prazan go za pobjedu u finalu SP on bi reko ODLICNO je ovo odradio taj i taj igrac samo je trebalo malo srece ali ima jos vremena da se igra...
Pa dobar je otpor Hrvatska pruzila do neke 65-e minute. Al' tesko je sa Meksikancima. Idu ko' pit bul terijeri. Jos im klima i podneblje ide na ruku, a bogami i publika. Morat cu otici dole kod ovih mojih Dalmatinaca na pasticadu, ribu, a boga mi i vino, pa da tugu utopimo u lijepome plavom Jadranu. Mi cemo opet zajedno jesti, piti, a nek' papci pale zastave.
Pa dobro, ali danas svaki hajvan, koga inace niko ne benda ni 2 %, moze na sebe paznju skrenuti kada zapali zastavu ili napravi neki nacionalisticki ispad. Sve sto je potrebno je malo platna, upaljac i jedna dobra doza papanluka. Cesto se cudim i ne mogu da vjerujem da su upravo takvi, u konkurenciji sa milionima drugih spermica, uspjeli kao prvi stignuti do majkinog jajnika. Ne znam.
Torpedista, Hajd svima ucini uslugu, i torpediraj se nazad u predratno stanje i tamo huškaj sebi slične.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kovač ti bi NAKOVANJ POKVARIO !
TUPSONE ! jugo-švabo bauštelac.
Ne damo te,Niko! Bez obzira na ishod Hrvatske na SP,mi smo ponosni na tebe i Vatrene! Vidimo se na EP 2016.
Moderan i lijep fudbal, nemoj ba biti tako skroman Niko reci odma da ste igrali savrseno da je cudo kako te sad ne trazi Chelsea da ih preuzmes od naredne sezone a da ce ti Mourinho biti pomocnik, spusti se na zemlju kakav moderan fudbal, sreca je samo sto ste u barazu dobili Island, svako drugi bi vas razbio ko dijete zvecku, toliko!
Koja stručnost u nogometu! koji kompleksi od Hrvatske! Bravo le meilleure de monde...
Alene nisam te pitao za tvoje misljenje, strucan je Niko vidjelo se protiv Meksika, sreca je Hrvatsku odvela na SP, a on prica o modernom i lijepom nogometu svasta, strucan je i Robert razumije se u taktiku ko Mara u onu stvar!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
po broju ,nas Bosanaca je najvise ucestvovalo na mundijalu 2014 …pa ti vidi
neka pati koga smeta Hrvatska je prvak svijeta!
hahahahaah Jeste, jeste prvak ste sveta ali u mudima !!!!! Prvaci sveta u nacizmu i fasizmu, e tu jeste/ Vec ako ocete ima Air Serbia po povoljnoj ceni ce da vas oboje doveze nazad "doma za dom spremni" ;)))))
cista mu je savjest jer je sve uradio sto je mogo. to je ispavno
seljak dira meksickog trenra po licu ko da mu je otac ili tako nesto. fuj.
Tako i treba, a ne ko glupe bosančine ! Do juče se kleli u Papeta, danas ga razapinju. Seljoberi
Pa mi nismo suncokreti kao neki...
Mi smo suncokreti zato sto nam nije RAINY DAY KO VAMA :-))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
džaba ti je čista savjest, kad ti nije u glavi čisto .
Makar ljepse izgleda nego Cileanska Moai statua
Kako sam ja sinoc lijepo spavo nakon meksicke sapunice.
sapunice su za ograničene .
Kovaču čak ste i dobro izgledali kako vam je ekipa limitirana. Realno vi niste ni trebali da budete na SP , prošli ste više sretno nego iko. Sada smjenite generaciju i pokušajte vratiti sjaj hrvatskom nogometu
ma kakve gluposti ti pricas pa Hrvatska rep.je stvarno dobra samo zavidan moze reci kontra,a nisu igrali nisu bili svoji od Stimca pa na ovamo ali imaju klasne igrace a i dolaze mladi klasni igraci koji vec igraju u velikim klubovima,tako je isto i sa Bosnom samo treba biti realan i realno reci a ne neko svoje primitivno razmisljanje....
upravu si. hrvats sam i priznajem. imamo olica na krilu i pranjica na beku i pletikosu na golu. znaci 2 igraca manje protiv malo ozbiljnije ekipe.
Haj ne prdi Niko.