Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u pravu je za pozivanje igrača makar 5 igrača teba da bude na klupi iz lige bih,nek uče i stiču iskustvo
tacno je da nam niko ne valja a tacno je i da je Mesa ka.rina od strucnjaka
On se izučio na Jagodi
Strasni sud! :D
Mrs seljacino hebo ti Mesa zenu.
Mrs seljacino hebo ti Mesa zenu.
Bravo Nikici zivijo govornik nama niko,nevalja, Bazdaravic radi dobar poso mi negedamo realnost.Barbaraze treba za asistenta da uci onda da posta selektor.Treba trasfere pravit mladim igracima, jer nama sreca okrene ledza brzo.
Da uci od Mese? Jesi li ti zdrv u glavi. Mesa nema blage veze o taktici a da ne govorim o trenutku kad treba promjenuti igraca.
Sreca da se ne pitas puno
Džeko kaže da će Baždarević premijerno probati formaciju 3-4-4 u finalu bajramskog turnira protiv Turske. Učesnici bajramskog turnira (pandan Svetskom prvenstvu u Rusiji) su tkz. BIH i Turska, tako da će svaka utakmica biti finalna.
Covjek je zasluzio otkaz ne zato sto ga iko mrzi vec sto je dosljedno zahebao kvalifikacije. Nepravimo mi Dzeke i Pjanice na traci da ih imamo jos 10 godina.
vodi ga kući hebo ti on tetku
ma dovest ce onog sugavog amara osima to se vec zna
nikicu ti kazes malo,al' glupo..
@Afirmacija jel to kucni odgoj,kad ne znas sta ces da vrijedjas?
@strateg i kakve veze ima kup uefa s ovim?bili su i susic i bazdarevic daleko veci fudbaleri od ovoga pa smo vidjeli kako znaju?i moj komentar se odnosio na njegovu izjavu da se trebao ostavit bazdarevic na klupi..nek je za tebe fudbal eto doktore,a sa poljoprivredom se nisam susreo mada ne vidim sta ima lose u tome..
Problem nasih medija generalno jeste taj sto se daje prostor neukim ljudima da nesto kazu, a ono sto izgovore je obicno sranje...
Interesantno kako ljudi skoro uvijek poistovjecuju rijeci "Trener" i "Selektor", a totalno dva razlicita zanimanja. Selektor, kako ime kaze, je tu da izabere u tom momentu igrace i izvede najbolji sastav koji moze za odredjenu utakmicu. Moze se tu malo i taktizirati, ali to je pod uslovom da odredjeni igrac igra u standardnoj formi. Mi imamo 20 igraca od kojih nijedan nema konstantnu formu, zadnji takav igrac je bio Elvir Rahimic i jedini je igrac na kojeg se moglo racunati da ce igrati.
Dzaba Bazdarevicu sve taktike ako na teren izadje igrac koji i u klubu igra 2 utakmice dobro i onda 3 lose. Lako je klubovima, pogotovo sa sirokom klupom, zamijeni ga na tri utakmice dok ovome ne padne sretna zvijezda, i dobri su. Mi imamo samo jednog Dzeku, Pjanica, Lulica, Kolasinca, koji kad nemaju svoj dan, niko ih ne moze zamijeniti. Ove kvalifikacije su domet nase reprezentacije. Protiv kipra ne igra taktika, igraci sa tom reputacijom da ih ko grah bacis na teren, moraju pobijediti Kipar.
@sinteza Neko ce reci "pa sto ne zamijeni dzeku ako igra lose" ili "sto pjanicu ne igra na autoritet"... Rizikuje da mu vise nikad Dzeko ne zaigra za reprezentaciju i to jedino moze dovesti do nove smjene selektora, pa se opet vracamo na isto. Ovo je realno za sta je nasa reprezentacija sposobna, a sve ostalo je sreca, koju nazalost ovaj put nismo imali. I kad smo otisli na svjetsko, tanke su utakmice bile protiv slovacke i litvanije. Tu se lako mogao desiti kipar, ali na srecu nije.
potpuno se slazem da treba jacati domacu ligu, mladi igraci zeljni dokazivanja su svakako dobar resurs koji treba potencirati.... ali ne mozemo otpisati i ove koji igraju po stranim klubovima jer sve su to nasa djeca, oni sticu znanje tamo i mi dobijamao gotov produkt , samo kad bi malo ozbiljnije shvatili rad za repku....