Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa napokon se razaznaje kvaliteta ronalda.... svi znaju da k.... ne valja. Svidjelo se vama ili ne ibrahimović je bolji!!!!
jedan je Zlatan, kome god se to svidjalo ili ne. Nema kome da se dokazuje, ima sve sti fudbaler treba da ima i zna to da koristi.
dobio sam informaciju iz pouzdanih izvora da je murinjova tetka bila prva komsinica od ibrahimovicece strine u okolin prevoja jad i cemerno
ono sto ronaldo radi sa loptom, ibrahimovic radi sa narandzom
hahaha... koji kralj.. pa i jesu isti, obojica su arogantni, al imaju zbog cega da budu arogantni...
hehhe murinjo je uvijek bio poznat po tome da prica price u koje ni sam ne vjeruje
hahhaha, jeste ludi :)))
Moze evo odma cemo ga sklonit.
E jeste vise dosadni sa Ibrahimovicem kao udaarnom vijesti. Dobro, on je najbolji igrac svih vremena, samo ga vise sklonite! J..em Sa-X !!!