Lionel Messi za World Soccer
0
"Nikad nisam ni pomislio da napustim Barcelonu"
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@aha - potpisujem komentar :D haahah :D Leo, ti si legenda i tacka. Najbolji si ! :) P.S. Ovaj intervju je objavljen prije vise od mjesec dana sigurno, tako da uveliko kasnite :)
reflex kazes da se messiev dribling sastoji od guranja lopte desni i lijevo pored igraca. Sta to ronaldo prodje kroz igraca?
pa šta ako je ronaldo ljepši od ružnog mesija i što je maneken. poštujem mesijev skill ali relano Ronaldo ima repertoar poteza koje mesi za 4 života neće vidjeti a ne uraditi. to što je dao 34 gola to je timska igra i sve to stoji. ali iskreno ronaldo najkompletniji igrač koji je hodao zemljom(brzina,visina,dribling, šut, udarac glavom, slobodni udarci, uglavnom sve što karakteriše nekog igrača). mesijev dribling se sastoji od guranja lopte pored igrača lijevo ili desno i klasičnog protrčavanja. mislilm halo gdje su tu potezi driblinzi bar nešto. evo malo da naparite oči http://www.youtube.com/watch?v=RAREGQUs6-w
OVO JE igrac nr 1 a ne Ronaldo koji se mnika folira pada na terenu. ono zapela mu linija.hihih. Messi je igrac koji malo prica a puno radi. ronaldo je kao holivudska zvijezda.
Dingospo.