Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ozil je pola njemacke
Nijemcima fali Reus i to opasno Bez njega nisu kreativni
Njemacka dize euforiju i ocekuju uvijek najvise, mali problem je sto bez prestanka kritikuju Ozila od kako je pocelo SP, barem u 3 od ovih 5 tekmi do sada su ga proglasili najslabijim igracem na terenu, fali im Reus onda bi sigurno mogao reci da ce do finala ovako protiv Brazila ce ponovo biti gusto
Brazil bez Neymara ne bi imao sanse protiv Kostarike, a kamo li Njemacke. Vrijeme je da ispadnu, jer se provlace od pocetka isto kao Argentina. Finale: Njemacka-Belgija :)
Njemci su bili dopingobani u utakmici protiv Madjarske gdje su preokrenili sa 2-0 na 3-2, to je čudo iz berna.
dopingovani
ti si dopingovan u mozgu
sta ce samo da rade Brazilcima