Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovoj krompir ligi niko i ne zasluzuje da bude na toj listi.
Po kojim parametrima je ovo pravljeno samo da mi je znati...
Čitam komentare i vidim da se neki čude zašto je Bayern 5. na listi . HAAHAAH . Bayern koji je preko 20 puta osvojio bundesligu , oko 15 puta kup Njemačke , 4 puta Ligu prvaka , zadnje ti godine 2 puta finalisti , ne bi trebao da bude na petom mjestu ? Ovo je najniži plasman za klub kao što je Bayern.Ali ustalom , zar je bitna ova lista?
mozda su na zaboravili staviti na spisak.
svi trebate procitati ovaj komentar od johnnyaXB svaka castd
GLUPE BALIYE ZA VAS JE SJEDEĆA ODBOJKA, A NE FUDBAL. P.I.Č.K.A. VAM M.A.T.E.R.I.N.A. BOLEŠNJAČKA.
zašto ste poredali ovako ? \"Željezničar, Sarajevo, Široki Brijeg, Borac\" ako niste primjetili ŠB je ispred SA,ali eto stavite vi tako ako je vama neugodno
DINAMO iz ZG na 80 mjestu? bome svaka vam čast
usnio sam veliki glavich nad nasom nam jedinom bosnom i hercegovinom. alija...da te nebi.....
kad bi taj institut zapravo i bio za istoriju i statistiku, onda bi Željo bio deseti, a ovako Čelzi ispred Želje ....
djaba ti to njima pricas ja svoj zivot ne mogu zamisliti bez Zelje a oni nek se loze na Barcelonu ....itd
Hebo to, kad je Maribor bolji od Dinama :roll:
vidi ti ovih navijača barse reala i mančestera pa kad nam je liga ovakvva sto ne pomognete? st ne idete na tekme svojih klubova, povecate gledanost, povecate zaradu svoga kluba, pa ce i kvalitet biti bolji! sa ovakvim budžetom i ovakvom pomoći dobro ikoga da dobijemo! jedan dinamo imao je preko 20 000 000 od GRADA ZAGREBA , da ne pricam o vladi HR i sponzorima. a grad sarajevo plati Želji i Sarajevu pripreemme od 20 000 km :D i imate obraza pisati kako nam je LIGA ODRON nije liga odron nego smo mi , a ligi i klubovima, posebno sarajevu i želji se treba diviti! željo igrao sa lilestremom (izbacio ga) drzao se na kosevu sa new castle-om sarajevo igralo 2-2 sa besiktasem koji ima budžet ko naša država izbacilo orebro koji ima 10x veci budžet za 10 cm sarajevo moglo izbaciti CLUJ koji je sezonu prije zgazio ROMU u ligi prvaka u sred RIMA.... helsinborg sa henrikom larsonom ITD! sve to bez IČIJE pomoći osim par hiljada bolesnika koji daju pare i vrijeme
Zvezda Hajduk Partizan Dinamo Zeljeznicar Sarajevo Velez
Kako nema , pa eno Veleza pod rednim brojem 9
Novinari jedva cekaju da plasiraju neke lose informacije i onda 1000 nekih jadnih dusa se nasladjuje bijednici koji god da je moj Zeljo sa Amarom je najbolji klub a to sto vi ne razumijete to je vas problem jos da hoce Ljoze tuci janeze koji su 76 na toj listi.
Vi koji ste toliko pametni i vjerujete ovom k.... od portka,neka vam posluzi kao pomoc pri kladjenju.Kad budu igrali medjusobno klubovi samo izvadis listu i vidis ko je bolje rangiran i stavis platu na taj tim.Posto naseg prvaka nema ni medju 400 klubova a Maribor je 76,to bi znacilo,samo da skontam...jedno 10-20 golova u mrezi Zelji! Stavite platu na Maribor,slobodno,ova tablica je zakon.Vise nikad necu pasti na kladionici,jupi!