Vedad Ibišević za Sarajevo-x.com
0
"Nije bilo kontakata sa Stuttgartom, to su izmišljotine"
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vedo je fin momak...bi je puno bolji...ali halo ljudi, povrijedio je ligamente, nije ga bilo pola godina i opet je zabio 10 golova. Ma Vedo ti se kralj, samo nastavi tako dalje, budi disciplinovan i sve ces postici sto zelis. Cuvaj se ovih djohara.
Nevjerovatno kakva samo zavist i ljubomora medju ljudima. U zivotu nista nikada postigli nisu, a zbog svoje zavisti i nece postici - jednostavno nemoze se. Hehe, pozelenicete od komentara, a to vam nikakva dobra nece donijeti...ostacete nepoznati mali i zavisni ljudi... a Vedi ce biti onako kako mu je odredjeno da bude i on se bori da mu dobro bude...:)
Vedo veze sa fudbalom nema,od njega se lopte odbijaju ko da je lopta \"gumeni džavo\". A tek kakav mu je dribling? To ne bi prošlo ni na malom fudbalu na Bajramskom turniru
opet ovaj kloc.
Vedo majstore uz tebe smo, a pusti ove shupke mogu samo da ti ga doodlaju, at ti si profesionalac i ne obaziri se na ove shupke.
Drzi se sp0rtsp0rta s3ronjo.
Vedo, samo naprijed ;)
samo naprijed vedo brate
Aaaa brate razumijes \" Vedad Ibišević za Sarajevo - x.com\" hahaha baš je smor i libo nas sto je za vas, al\' kad vec pisete onda stavite i ono preuzeto s toga i toga razumijes.
Vedad nije postigao GOL u zadnjoj minuti meca protiv Borusije D., Helmes je dao AUTOGOL!
vedo majstore bosna je uz tebe, prodane duse mogu da ga pooshe
ma vedo nije vise ni za FK capljine.proslo je njegovo
Ma jok ba, Vedo sad ceka samo Barsu ili Reala i najmanje 40 miliona eura. :-)
S#oko u ljudskom rodu, nemozete se usporediti ni sa Vedinim izmetom, a nasli ste se komentarisati....
Kakav on u Stuttgart...hahah on ne moze igrati ni za Stuttgartove amatere!