Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ova budala zna dati ostavku još prošli u drugi krug samo pape bi još da muze repku, da ubacuje bratove agente i da mu spahić i džeko odlučuju gdje će biti pripreme.
Nije mi jasno koja budala na ovakav komentar daje negativne ocjene? Ko to želi da Sušić poslije dva, za mene neuspijeha, nastavi musti reprezentaciju za svoje ciljeve?
svi napustaju repke samo ubleha ni da mrdne
'ta će kad mu lijepo.
Sušić izgleda testira naše strpljenje, kao da namjerno provocira cijelu naciju, a još ima obraza da hoće da ostane. Safete idi sam, budi čovjek.
pa i Niko Kovac je "od" Livna,Bosanac je to ljudi moji, a to sto pojedini pisu i govore " ima svapski mentalitet" hahaha, jes' al' u qurcu! sta hoce reci da svako gastarbajtersko celja ima njemacki mentalitet dok me Ceca dere u novon audiju?
Svaki ozbiljan trener ce preuzet odgovornost za poraz samo su safetu svi krivi i spahic i dzeko i sudije i novinari i vrucina i vlaga samo je on u pravu sve...
100% cotton
Jos je dosao do 1/8 jest da im tu nije bilo mjesto nego nasoj BiH, ali eto dosli su i onda ispadaju od Francuske sto je ocekivano, i povlaci se a Niko Kovac tvrdi da je Hrvatska igrala sjajan nogomet i hoce da ostane na mjestu selektora a pojeo ih Mexico, samo na Balkanu se od poraza prave pobjede i nagradjuju kvazi treneri
Divi rekoh, doveli Samuel L. Jackson-a na celo repke.
kod nas odavno nema moralnih vrijednosti ni u drustvu, ni u drzavi, niti u savezu. uhljebit ce se pape dok ne proda pola hajduka sa repkom.
Ma jebo njega
Nicija nije do zore sjala...
pa jasta ce,ovi indijanci,samo se valjaju po terenu ko bake, mrs kuci !
Trebao si ti moj majstore jos u prvom krugu kuci...
Trebo jest, al ne ode, već poslaše naše ublehaše da sade kupus po BiH...