Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve su im komplekse nabili Hrvati da jedan Neymar kmeci skoro 8 mjeseci o toj utakmici
Ja sam davno rekao, on i njegov talent su propali onog momenta kada je napustio trio MSN i otišao u PSG za parama, da su ostali skupa, ja kao navijač Reala kažem da taj trio i pored BBC tria, bi sve pokorio pred sobom, iz sezone u sezonu. Kmeči jer zna da ne vrijedi onoliko koliko su ga dizali u visine. Brazil iz 90/2000tih i danas, ko recimo Hrvatska i BiH u fudbalu, razlika nebo i zemlja. Činjenica jbg pa nek' se ljuti narod.
A sjetimo se tek bruke i sramote u Brazilu, kod kuće primiti svjetlosnom brzinom 7 komada od Njemačke i Joachim Löw sa klupe rukama pokazuje "dosta dosta" , mogli su primit 15 za 60 minuta. Hrvati su level danas kao repka, najjači što se zapadnog balkana, pa i malo šire tiče.
Brazil ima problema s mentalitetom. Favela iq 80. Jesu oni odlicni spaneri ali danas to nije dovoljno. Hr ima ekstremno opasne karakteristike- prvo, podcijenjena je iz cega crpi motiv. Igraci se znaju u dusu i prijatelji su. Fizicki su zivotinje a znaju igrat. Plus iskustvo i ne boje se. Takvu ekipu je strasno tesko srusiti.
Jes mi ga zao u pm hahaha
Koliko sam shvatio od samih brazilaca, poraze od njemacke i hr smatraju za 2 najvece kataklizme u zadnjih 20 godina.
@glacious Taj brazil 94-06 je po imenima mozda i najbolja ekipa svih vremena, jedino onaj peleov moze uci u isru recenicu s njima. Sto se hr tice, s balkanom nas je neukusno usporedit. Mi smo srebrni i 2x broncani. Samo 6 ekipa na svijetu ima vise od 3 medalje, dok na balkanu ni jednu medalju nema nitko. Nitko.
Da je plakao jos koji dan vise, mogao je oboriti onaj rekord u plakanju od neki dan
Eto ja sam 5 dana pjevao i slavio za razliku od tebe, padavičaru
Ja pameti pernate
Daleko je to od najjaceg Brazila kakav je bio sa Peleom, ili 1994, 2002, 2006 ovo su fenseri i igrači Sambe i padavičari pogotovo ovaj Neymar zato i igra Francusku ligu u Engleskoj bi odavno završio sa igranjem, ti koji unaprijed upisu bodove i prolaz protiv Hrvatske ti obično tako prođu.
Jarane da si igrao, a manje plakao i valjao se po terenu, mogao si biti brazilski Messi, ali eto plačipichka ostaje plačipichka. Valjaj se još malo, propao mega talenat davno, još od kad je otišao za parama u PSG.
Kakva šteta. Upisali pobjedu pa i trofej prije četvrtfinala. 😂 Tako su i 2014. popušili od Njemaca jer su oni zaboga Brazilci i navikli da osvajaju.