Želio prekinuti karijeru
10

Neymaru se srušio svijet nakon poraza od Hrvatske: Pet dana sam neprestano plakao

K. H.
Neymar u suzama nakon poraza od Hrvatske
Neymar u suzama nakon poraza od Hrvatske
Brazilski nogometaš Neymar kaže da mu je poraz od Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Kataru bio najteži trenutak u životu i da je nakon te utakmice pet dana neprestano plakao i razmišljao da završi karijeru.

Kako prenosi ESPN, Neymar je rekao da nakon Mundijala u Kataru nije želio opet proći kroz bol koju je osjećao nakon poraza od Hrvatske i da je s tim u vezi razmišljao i o prekidu karijere.

"Iskreno, nakon Svjetskog prvenstva u Kataru nisam se želio vratiti. Ozbiljno to kažem. Vratio sam se jer sam ambiciozan i jer sam opet o svemu razmislio. Nakon Mundijala nisam želio opet prolaziti kroz tu bol i patnju", prisjetio se Neymar pa nastavio:

"Pet dana sam neprestano plakao. To boli, boli kao da vam san nestane. Više bih volio da nisam zabio pogodak, da je završilo 0:0 i da smo izgubili na penale, nego to kako smo ispali uz moj gol, izjednačenje i poraz u raspucavanju na penale."

Dalje je rekao da je atmosfera u ekipi izgledala kao da je sahrana. Jedni su plakali na jednoj, drugi na drugoj strani, te da je to trenutak i osjećaj koji ne želi nikada više iskusiti.

"Bio je to najgori trenutak u mom životu, sve je izgledalo kao sahrana. Jedni plaču na jednoj, drugi na drugoj strani. Ma, ukratko, bilo je užasno, to je bio osjećaj koji nikada više ne želim iskusiti", rekao je Neymar.

Podsjećamo, nakon 90 minuta susreta četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Kataru između Brazila i Hrvatske bilo je 0:0.

Neymar je zabio u prvoj minuti sudijske nadoknade prvog poluvremena za vodstvo Brazila, a Bruno Petković u 117. izjednačio na 1:1. Nakon toga, Hrvatska je pobijedila na penale.