Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam jednog glupog poznanika,koji place kad Barsa kiksa,10 g je na birou,nema za kifle!
kad se sirotinja hljeba najede to ti je..
Baki,ne govori nikom da ti je taj poznanik.
obicni firaun!
U vrijeme dok je bio djecak (do 14 god recimo), je li postojao ovaj Spider 458, pa da je bas njega htio u tim godinama...ili je samo htio Ferrarija?
Super, nije ga ukrao , ZARADIO ga ja svojom igrom i srećom da se probije gdje jeste pa sebi to može priuštiti, Da sam na njegovom mjestu kupio bih Bugatija. Sretno ti majstore , da ih još toliko izmjenjaš.
kad citas naslov pomislio bi da mu je san bio upravo taj 458 spider model Ferarija a to nema smisla
Zaradio - Kupio. Ne vidim šta je problem. Svaka čast momak.
Pipa ostvario Vrabcu djecacki san, otvorio Que pasu u Beogradu. Kokteli promo cijenaaaa
Kako je površan lik, drama :O
Ovo ti je ko da ste javili da je neki Željin igrač kupio biciklo. Pa je li to vijest?
Treba mu provjeriti softver:
Da bi se na svom trudu zahvalio prvo ono sto ti je bog dragi dao moras od toga da dajes jer nije dobro da sit gladnom ne vjeruje.
I kad fukara podje vozati Ferrari...
Dabogda mu to bilo jedino zadovoljstvo u żivotu kad je toliko blentav pored tolike sirotinje u svijetu. Bem im mamu bahatu.
Sta ces godinama skupljao za njega... sve pare kevi slao... Evo rasplakali ste me na ovako lijep i suncan dan... More MARS U TRI MATERINE I VI I NEJMAR! MRS!!!!
seljacic ....... zamisli ovo kupiš a dodje navece neki piroman sarajevski i zapali ti vozilo .....
klocon