Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon sinocnog rezultata i ja bi ga vratio 😂
Ciganluk teski !
Priču oko dolaska Mbpapea na ljeto 2024 u Real Madrid besplatno, su prenapumpali španski mediji iz Madrida. Fabrizio Romano je pričao šta se događa sa Mbapeom, sa PSG strane gledišta. Realov zvanični stav, niko nije znao, samo su nagađali. Evo posljednje za Bona golman Sevilje su nagađali, da će ga Real kupiti ,pa se ispostavi da izgleda dolazi Kepa. Apsolutno nijedna zvanična ponuda i kontakt nije postojao između PSG i Real Madrida za ovog igrača, barem ne ovo ljeto.
Mppapeea treba da je sramota sve su mu dali i vise nego sto je zasluzio i on im ovako uzvraca, trebalo bi ga kaziti rigorozno jer nije lako tolike milione dati covjeku koji nema ni skole ni zanata.
Jos neymar isto ovako i idemo jako opet
Mbappe veci od kluba i to se sad vidilo
Kad se predsjednik ili vlasnik kluba mješa u postavljanje igrača tu uspjeha nema. Zato PSG nikad neće nesta više osvojiti Francuske lige.
Nije se on nista smilovao vec nego je vidio da psg ne moze meda bez njega pa sad vracaj ga u ekipu
No drama mbappe
toooo hvalim te boze sto ce jos zgrtat pare parisu
mislim da su ga madridjani primili opet od ove nindze kornjace
pa sta ce drugo, ostavit na tribinama trenutno najjaceg igraca je ludost...mislim da ce sa asensiom biti bolja saradnja nego i mesijem i neymarom...a sto se neymara tice mislim da od tog gancija necemo jos puno vidjetu u fudbalu...
Neymar je gotova piča. Za mene je on podpuno precjenjen igrač. Nešto malo bolji igrač ali nikad nije bio blizu vrha.