Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte mu još kojeg štopera od 70 miliona hahahah... Vardy popio espreso, red bul u razbuco ih
Vardy frajer radio u fabrici i igrao fudbal...prvi put da Pep primi petardu u zivotu i tek drugi hat trick koji je primio prvi mu je zabio Messi.
ake 60, meny 70, laporte 50, zichenko 50, ima li jos ovih "massimo dutti" stopera da ih vardi izvoza ko bekane
@silverdoom Molim te to je uvreda za bekane . Mislim zvati ove stopere MC bekanima.Hvala
ima stones, i evo nekog novog je nabavio iz benfike za 70 miliona
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno,BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine. Vec sada su prvi barovi u Zagrebu uveli placanje s Pi valutom, a coin i dalje, u ovoj ranoj fazi, mozete skinuti jednim klikom dnevno. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko App Storea ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion)
prosječan trener sa fantastičnim ekipama ,pa to bi i moja pokojna baba znala trenirati.Treba mu još 500 mil.€ da bude konkurentan
ove godine ce liverpul osigurati titulu do nove godine
Lejčester šampion ole oleee
lester
Kaka MC je ekipa na baterije, Trene uzeo lovu boliga hu za MC !?
1.30 kvota na City. Eto vam sad
Šta je ovo danas jevote...Prvo Bajern pa Siti nasuka...
Inace siti voli sjebat kad treba proc ticket
Pepu odlazi, Pepu odlazi!
Ove godine ce liga biti,mozda najzanimljivija u zadnjih 10ak godina, lisice nastavljaju sa odličnom igrom kao i prosle godine.
Pojelo ga je ,igrači su ga se zasitili. Vrime je da pođe ća.
AHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHHA DAJTE MU JOS MILIONA I POJACANJA
Maddisonog gol neodbranjiv i prelijep, Vardijev drugi gol šmekerski pravo. Svaka čast Leicesteru na zasluženoj pobjedi !