Sušić na konferenciji za medije
0
"Nemamo razloga da igramo defanzivno, idemo na pobjedu"
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pojma ti nemas, de se malo informisi. Sve reprezentacije igraju, tako da ti je jasno ciji je termin, nemoj lupetat gluposti.
Hajmoooo bosnooo !
haj ba u pemziju,daajjtee naamm ććiiirrruuu
VIVA MEXICO . Naprijed Rumunjska oderite multietnicare.
Idealan scenario Ljudi nas kulturno nakantaju,a Safet sam skonta da nema pojma o ovome poslu i lagano podnese ostavku :D
bolje da su baku zvali za prevodioca hahhaha :)
Sretno Ljiljani !!!!!!!!!! Istinske patriote su veceras kao i uvijek uz vas ;)
Ovo je vise od utakmice i svih rezultata.. Ovo je promocija Drzave Bosne, ovdje se igra za \"Zastavu i Himnu\". Predstavimo svoju Drzavu u najljepsem svjetlu!! Danas je najveca lokalna radio stanica u Atlanti najavila ovu utakmicu.(WSB) Koliko je Amerikanaca culo za ovaj veliki event u gradu. Puno uspjeha, i molim ne zaboravite ruke na \"prsa\" kad zasvira himna.
Ah meraka gledati utakmicu u 7 i 8 navece, a vi po Evropi navijete sat da ne prespavate :) Los prevodilac bolje da su zvali nekog od nasih iz Amerike da prevodi.
Kazu da su u Sarajevu organizovali pracenje utakmice na otvorenom ! Tako da ce raja moci da navija za Zmajeve ukoliko ih neko ne prijave za ometanje javnog reda i mira. Je li to tacno Sarajlije?
ima da im cijepamo guzove
Zar nemamo boljeg prevodioca, sramota!
Kako će meksikenjci da vas pocijepaju, to je strašno. Unaprijed se radujemo i veselimo snimku utakmice
Vidim da nisi dobro informisan...Ovo je fifin termin za prijateljske utakmice...Cemu tolika frka pa nije ibricic neki fudbaler hmm jeste smijesni nije on ni za baleta nema konstituciju tjela ni za balet a kamoli za nogomet...Susicu sve najbolje u Atlanti i da pobjedite...
pa vjerovatno \"genijalci\" sa ovog pitarskog portala