Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba da se snimaju I greske sudije I da se momentalno isprave
Jes' jes' Ovako mogu ostetiti svaku reprezentaciju !
Pa bilo je i vrijeme da stave senzore kad pada gol,sta da padne na nekoga.
Nek zavare gol dobro pa nece past
gdje je broj poglavlja i paragrafa iz fifinong pravilnika brazil 2014 za te minute odmora? (ne nadjoh, a imam pravilnik u pdf-u) znaci, po vama, prakticki se uvodi tajmaut (koji je takticko oruzje) i daje se SUDIJI, a da o tome niko ziv ne pise?? koga vi ovdje za*ebavate?
zato je novo pravilo o Offside-u dovoljno glupo da sudije mogu uništiti svakoga...
A sta ako ne zapišči senzor...cccccc
lakse je i 90 minuta letat nego citav dan na bausteli za jadni 25 km jos i to nema.
neka im klimu ukljuce
Pa dobro, da ljudi zapale po jednu u pauzi...
Ovo je prava stvar, konacno!
to može samo unaprijediti nogomet, zašto da ne. upravo da se ne bi više događale ovakve situacije http://www.youtube.com/watch?v=WML0aP4jo_g
Odlične ideje, sve osim ove sa time out-om. Samo podstiče zadržavanja i izmotavanja igrača.
Vruce ce biti jarane, tu je ogromna toplota i vlaznost zraka, za evropske reprezentacije neizdrzivo da se igra 90 minuta.. jos su termini po lokalnom vremenu rano, igra se po danu i suncu..
100% Mustrafa, al sta ces jbg..