29. kolo Premijer lige BiH
0
Neizvjesna bitka za spas
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ ustasolomac I ti mislis da si pismen i obrazovan? Boze sacuvaj. Procitaj svoj post pa se objesi.
Muahahahahaha! Pa nemoj bola\' tako (direktno)... ;)
Iljo, konjino skutorska polupismena i neobrazovana, ne pametuj puno jer ocito je da ne znas sabrati dva broja. Da znas, skont\'o bi da je Velezu dovoljan bod u zadnjem kolu da bude 100% siguran za opstanak. To znaci, konjino vatikanska neosedlana i nepotkovana, da Orasje kome cete danas, u svom bratsko-pederskom stilu i manirima, prodati bodove, MORA pobijediti na gostovanju u Gradachcu. U Gradachcu, iz kojeg usput receno, nijedan klub ove sezone u ovoj nakaradnoj ligi nije odnio ni boda. Da se nekim cudom i to dogodi, opet se morate moliti Gospi u Medjugorju da Modrica u nevaznoj utakmici zadnjeg kola pobijedi Velez. I nesto sam cini mi se zaboravio.... a da... Mamu ti ustasku nabijem tamo gdje joj je najdraze !!!
pss magazin, tekst prije pocetka sezone: Politcka odluka da velez mora ispasti! jasno je sta se dogovara, no iljo vahid i bajevic takodje su se umijesali od prije 3 ili 4 hefte.
Žao mi je samo što će Velež ispasti...mi imamo opravdanje što ćemo izgubiti od Orašja, iako su predzadnji. Ne može nam niko prigovoriti da smo naštimali utakmicu, kad nam 6 standardnih igrača neće ići u orašje...Stvarno mi je žao...ali takav je naš fudbal, i vi ništa ne možete promijeniti. Možete samo ovo pročitati, i konstatovati kako je surova situacija pojela Velež...
ISMIR PINTOL!