Zvjezdan Misimović
0
"Nedostaju mi supruga i djeca"
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista ne brini, supruga se k\'o i svaka, kara sa drugim.
Kakvi ste vi ljubomorni ljudi! Kao neki nogometni znalci, a jedino sto znate je otici do kladionice i poslije svima sve po spisku! E, djeco moja, da imate rezim kakav je on prosao i da ste se ikad makli iz Bosne znali biste o cemu ovaj decko prica!!!! Miske, zivio ti nama! :)
koja ste vi telad
Neboj se nista miske, cuva ti Dzeko zenu hehehehe!
Zvjezdane, ako ne zaigras kako treba pa te otpuste i ja ostanem bez para, nesotajacu ti duuugoooooooo a dijete ces vidjeti jedino na slikama. Pljuni u sake i igraaaaaaaaaaajjjjjjjjjj.....
cuj nedostajace mu zena.. ne brini neces ti njoj nedostajati
zvjezdane neide te brate u repki sto bi ciro reko: bombardujete neko, a lige ti bolje da si u ninbergu igro al eto, U nasoj repki se osjeti sve ko ne carne nista dva dana osjeti se odmah, hajd bice bolje i tebi i nama . BiH do groba!
Ja cu ti nacu pipin ip,ali cekaj na red da ga ja prvi obradim
ma daj bre jel možete objaviti IP ovog PIPE da ga nađem pa da ga nešto priupitam a imam i nešto da mu dam nako na poklon,celi život će to da ima i nikad se od tog neće odajati časna reč.
ne znam sta ti je u Bundesligi falilo..u Schalkeu naprimjer..
Završi karijeru care.Vrati se u Kozaru tu te čekamo raširenih ruku.
Ne daj se Miske,svako ima krizu u svom periodu.Tako i mi svi.Imamo sanse velike jos uvijek za Euro 2012. Krenuce i tebe a i nas. Bosna zauvijek