Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahaha....treba pola sata kockastim sa klixa da objave rezultat....e to ti je balkanski seljakluk i krkanluk...bakljada...napravise od pobjede veresiju....sjebase svoj tim...
pa to je i bio cilj
Žao mi Hrvatske,trebali su demolirati onu Češku,a ono na kraju bod im Česi uzeše... Ovim se navijačima zahvaliti,doviđenja prijatno!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
grupa idiotskih navijaca hrvatske je bila trinaesti ceski igrac igracima hrvatske svaka cast a ovoj grupi idiota ako vam smeta savez ima njihova zgrada pa ih tamo yebite a ne smetat fudbalere
grupa navijaca hrvatske je bila trinaesti igrac ceske
ako se pitate kako trinaesti pa dvanaesti su bili navijaci ceske
Imam osjećaj kao da sam se sam sebi posrao u usta, jebena katastrofa od rezultata. Jebeni Česi ali ono ni po čemu nisu zaslužili bod, već su trebali biti izmasakrirani rezultatski kao i Turci. Nemam riječi za opisati kakav imam osjećaj, a ovim ljudskim deponijem koji su pokušali prekinuti tekmu poručujem da im se mi normalni navijači Hrvatske, najebemo svega živog što ima veze sa njima i rod i porod!! Dabogda od sutra hodali unatraške, retardiranu im m..jebem !!
sta sam rekao neki dan..da pojedinci spremaju prekid na utakmici..to se i desilo..jos mogu ispasti sad tek bi to bio poguban rezultat po njih , a ako Spanija kiksa veceras vrsice pritisak da se Hrvatska kazni oduzimanjem bodova zbog ovoga, jer zadnju utakmicu igraju sa njima..bice ovo ajko zanimljivo zadnje kolo...a niko nije uradio jos ovo sto hrvati..pogotovo sto onaj topovski ekspoldira covjeku u facu..bice ovde svega
S jedne strane da nije bilo huliganskih ispada, Hrvatska bi vjerovatno dobila ovu utakmicu. A s druge strane od kad su poveli sa 2:0 ponasali su se kao da je utakmica vec zavrsena, pa nije cudo da primise dva gola.
Sretno bilo komsije, cekam polufinalnu utakmicu i pobjedu za finale. Ja koji sam nekada isao uvijek gledati utakmice, zbog ovakvih (ne) navijaca majmunskih vukodlaka vise ne idem na utakmice
Škoda Superb!
Iskreno se nadam da su one medjede ostali kockasti iscipelarili i da nece biti u stanju prisustvovati sljedecoj utakmici.
lijepo od navijača, a igrači su rano prošli u drugi krug... Kraj je poslije sudiskog zvižduka , nikako prije...
Zbog onog topovskog udara, navijačima hrvatske treba zabraniti pristup stadionu do kraja prvenstva...redar je dobro prošao...
Hrvatska kao ekipa na terenu odigrala odlicno, sve do prekida. Nazalost, i kod je prisutan navijacki (balkanski) primitivizam.
Idi popij terapiju
Userem ti se ja na ove debilne huligane, pa sta misle oni da su neko i nesto i da su neke face zato sto su huligani pa divljaju? Pa sad cu ja vama da kazem sta ste vi: L...U...Z...E...R...I !
Navijaci odneli dva boda!
St etienneom se ori "lipa nasa" 😂😂😂😂😂
navijaci su krivi i tu nema opravdanja, ali i ovim francuzima organizacija obican qrc.. a ove huligane treba kazniti zatvorom, pa nek tamo bacaju baklje i divljaju.
Kakvi levati, pa šta bi tek uradili da imaju jedno Ušanovića? Zapalili stadion, šta li? sve u svemu, žao mi je što izgubiše jer su za tri klase kvalitetniji i do sada su možda i najviše pokazali. Od gotovog su napravili veresiju i sjebali svoje za ovaj Euro. Ponovo kažem žao mi je, jer sam navijao za njih.
Dje ste posli ustase