Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma Dzeko sutra aBd hat-trick :D
Džeko:\" man. city ima vise navijaca od MAN. UTD.-a\" ?! odg.: \"Džeko i Čobe bacaju bombe\" wahahahahaahahahhaha :)))))))))))))))))))))))))))))))))
cigane ciganski gubite 3-0 sta se lozis cigoooooooooooo
Džeko ponesi ti banana Tevezu
Pa gdje ce mu smetati kada je sebicno djubre od covjeka, D.A.B.O.G.D.A. MU VIDIC ILI FERDINAND NOGE POLOMILI, zbog njega dijmanat i ne moze imati priliku kad\' cigo ne dodaje, kamoli upošljava kako bi trebao, HRK-PU!
madrid citas mi misli!
Na rezervnoj klupi Old Trafforda ima otisak njegove bulje. Prve cetri godine u PL ga nije bilo! Par puta zablisto, malo prosle godine i tek sad odradjuje prvu sezonu kako treba. Ako bog da nas Dzekson ce mu klempe pucati uskoro.
jedini fudbaler kojeg bi volio istuci, a ne dat mu da place je ovaj argentinski majmun!
http://www.youtube.com/watch?v=_51fSp169yw evo teveza ta se on
ne ljubimorni nego ljuti. zato sto ne dodaje
A STO STE VI BOSHNJE TAKO BOLESNO LJUBOMORNI NA TEVEZA ?
ko ce prenosit ovu tekmu :)
Edine, samo trci vise i dobices vise lopti.
ma ta ce dzeko ja mu kroz noge probacivo
ma da ti hoce slomit nogu, da Dzeko zaigra