Carlos Tevez
0

"Neće mi smetati zvižduci Unitedovih navijača"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Carlos Tevez, koji je u ljeto 2009. godine prešao iz Manchester Uniteda u Manchester City, tvrdi da ne osjeća ni najmanju nelagodu uoči skorašnjeg gostovanja svog aktuelnog kod bivšeg kluba na Old Traffordu.

Gradski rivali odigrat će 12. februara derbi 27. kola Premiershipa. Bit će to izuzetno važan dvoboj u borbi za naslov prvaka, budući da je United vodeći na tabeli s 54 boda, a City ima pet bodova manje i utakmicu više na 3. mjestu.

Gledatelji će na djelu vidjeti i dvojicu najboljih strijelaca lige, Dimitra Berbatova iz Uniteda s 19 golova i Carlosa Teveza s pogotkom manje u dresu Cityja.

"Baš me briga ako će mi navijači Manchester Uniteda zviždati na toj utakmici. To mi uopće neće smetati i ne razmišljam o tome. Uostalom, zviždali su i prošle sezone. Ja ih razumijem. Oni navijaju za svoj klub, a ja sam sada na suprotnoj strani", priča 27-godišnji argentinski napadač i reprezentativac, koji je za Man Uited igrao od 2007. do 2009. godine, te je u tom periodu bio miljenik navijača na Old Traffordu. Danas ga slave navijače Cityja.

"Unitedovi navijači ne mogu reći da nisam davao sve od sebe dok sam igrao za njihov klub. Možda neki navijači Manchester Uniteda još uvijek ne razumiju zbog čega sam otišao. Ja sam profesionalac. Otrpjeti zvižduke suparničkih navijača je također ponekad sastavni dio mog posla i cijena koju moram platiti. Ponavljam, to mi uopće ne smeta", zaključio je Tevez.