Harry Redknapp
0

"Ne vjerujem da City može do naslova"

Totalsport
Harry Redknapp (Foto: AP)
Harry Redknapp (Foto: AP)
Nogometaši Tottenhama premijerligašku sezonu otvorili su remijem bez golova protiv Manchester Cityja. Dovoljno je to bilo menadžeru Spursa Harryju Redknappu da ocijeni snagu "građana" i spremno izjavi kako ne vjeruje da Manchester City u ovoj sezoni može konkurisati za naslov.

City je ovoga ljeta potrošio više od sto miliona eura na pojačanja (Mario Balotelli, David Silva, Yaya Toure, Aleksandar Kolarov, Jerome Boateng...), ali sve to neće im odmah dati rezultata, tvrdi Redknapp.

"Po onome što sam vidio, ne bih ih favorizirao. Nikako ne bih rekao da će biti prvaci, pred njima je još mnogo rada. Chelsea ima ekipu, ima je i Manchester United. Njihov je kadar pun sjajnih igrača koji imaju iskustvo i znanje igranja velikih utakmica. Oni su se naosvajali naslova, sve imaju u svojim vitrinama, pa kako onda favorizirati Manchester City preko njih!?"

"Budu li ustrajni, njihovo će vrijeme doći. Ali, ne još, a svakako ne ove godine. Pogotovo ne što će tu nešto za reći imati i Arsenal i Liverpool, koji će sigurno biti bolji nego prošle sezone. Manchester City može među četiri najbolja, ali naslov im ne mogu prognozirati", kazao je Redknapp.