Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i treba tu jos dodat da wenger nije uzeo epl ima skoro pa 15 godina.
loš si s matematikom čim ti je 11 godina blizu 15 godina........i Arsenal je od 2006 pa do nedavno imao finansijskih problema zbog izgradnje Emirates stadiona, dok su svi klubovi dovodili velika pojačanja Arsenal je to tek počeo posljednje dvije godine, treba još dodat da Wenger otkako je na klupi Arsenala svake godine igra ligu prvaka i nikad nije završio ispod četvrtog mjesta u svojoj karijeri u Arsenalu što čak ne možeš reći čak ni za sir Fergusona, treba isto tako dodat da je Arsenal jedini klub koji posluje bez dugova od većih klubova u EPL, tako da koliko god ljudi pljuvali njegov rad i njegovu filozofiju možete mu samo ga šlajfat, jer je zasigurno jedan od najvećih trenera u historiji fudbala..
i još da dodam jedini trener u historiji koji je osvojio englesku ligu (koja je najkonkurentnija liga na svijetu) bez ijednog poraza u čitavoj sezoni, trener koji ima najduži niz neporaženih utakmica u historiji epl, tako da suvišno je kritikovati ga čak ni kada ne bi osvojio nijedan trofej do kraja karijere...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Wenger je u nivou Susica. Jebes trenera kad mu je najveci argument sto je 2 puta pobijedio Guardioline timove :D
...ne kenjaj...
...covjek se 20 godina u nizu plasira u LP i to igrajuci u najjacoj ligi svijeta...ne znam da li postoji jos neka ekipa koja u zadnjih 20 godina nije ni jednom propustila igrati u LP...samo jos Real Madrid mozda...jos neko???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahaahha
Dinamo-Arsenal=2:1 ... Kvota 8.5 ... Arsenal-Olimpijakos=0:2 ... ... Kvota nesto oko 4.5 Arsenal-Bajern=2:0 Jbg, nesto ne stima...
Mislim da je bilo 2-0 a isto mislim da je namjesteno
Ocigledno iz aviona. Sve tri utakmice Arsenala u Ligi sampiona...
Svabo uzeo pare
Sve ovo oko Arsenala je jako mutno. Cini mi se da su Kladionicka i FIFA mafija toliko ogrezle u mutnim milionima, da ih vise nije briga sto sve ovo postaje ocigledno.
Ubise topdzije minusima, ocekivao sam... Gonzales prvi. Pa dobro, ok razumijem, al ja bih vise volio procitati nesto sto ce opovrgnuti ovu moju teoriju. Bujrum!
zasto bi iko trosio vrijeme opovrgnujuci ovakvu glupost ? takva institucija kao arsenal da se sebi dopusti blamazu i stimanje na takvom nivou kao sto je liga sampiona. pa vise zarade od ulaznica tu noc nego sto bi zaradili od namjestaljke. i ti sad kontas da si reko pametnu stvar i cekas da se neko primi i pocne listati dokaze kako nije namjesteno
PRIKAŽI ODGOVORE (5)