Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ti je miki, sta se lozis...
Sta je drogba nije vas bilo 4 sezone ni u tragovima i da vam nije dosao rus nebi imali nista ni sad .......djaba vam sve pare opet se krpite a imate skoro dream team...............dok rus nije dosao pola vas seljaka nije ni znalo za Chelsea.....navijali ste vjerovatno za zelju ili sarajevo ............a i kakvi sampioni..... bas se pitam koliko Chelsea ima titula ..znam da MANUTD ima 18 idiote seljacki spusti se na zemlju ..............UNITED do groba..............
biti ce 9-0 za sampione! za man utd navijaju samo seljaci!
Bice gusto, bice 0-2!
Sramota bi bila da chelsea osvoji.... cigani su vazda bili i bice... Igrajte ljudi kladionicu x2 na Wigana jer sutra ce Bog imat uticaja i Titula ide u prave ruke.... ruke kluba sa historijom i tradicijom MANCHESTER UNITED-a !!!!!!!!!!!!!!!
a moze i 0-1
dabogdan 1:1 bilo ....