Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idiote ti mora da si gledao na tv-u utakmicu kad tako pricas, cijelo vrijeme su ga 3 igraca cuvala kad primi loptu, nije se mogao ni okrenuti od njjh! A to za Milan, da je presao samo bi propao s ovom ekipom sto sad tone..
ma nema on pojma ba, samo roka i nafakaski golove daje nigdje ga nece bit, vidjeli smo kako je penal protiv armenije opuco papak prebacio stadion, malo ga pohvalis on se nafura, a protiv turske nista nije uradio previse ste ga digli ba bolji ibisevic a da o pjanicu i ne pricam to je to ;)
za dvije godine je on na grbavici...za 30 miliona krvnih zrnaca...sto je igro igro je...
eee definitivno najskromniji tip za kojeg sam ikad cuo....ostvarice se tebi zelje nekad dzeko i vrijedices ti jos puno vise...ti to zasluzujes..
dzeko ako imas problema samo se javi giletu da ti popusi, 100% pomaze.
Igras slabo zato sto se opijas po City Pubu i skaces pijan po stolovima... ne zna Bosnjak s parama, djaba...
@djoni: DJeko Ti je mama! :)
djeko ti si majstor svog zanata samo naprijed... ovo prethodno sam se zajebavo :)
daj djeko ne budali nemas pojma ti nikad nisi ni znao igrati ono od prosle sezone je velika slucajnost ove sezone neces postici ni pet golova. nemas ti pojma djeko:)
@gile da se i ne ponovi baš brata briga pun je ko brod,a ti paša i dalje uzgajaj krmad i ne seri.
Mislim da Edin za razliku od prosle sezone previse ganja vlastitu statistiku i da zeli da postigne sto veci broj golova i u tome jednostavno sagorijeva ...Mislim da trenutno ne uziva u igri i da je previse opterecen velikim uspjehom iz prosle sezone ali se nadam da ce i to prevazici i shvatiti da mu je najvaznije da igra za tim i uziva u svakoj minuti provedenoj na terenu a golovi ce doci sami pa ako Bog da i taj veliki Milan..
Edine nemash se sta sjbavat... samo si propustio zivotnu sansu koja se nikad, ama nas nikad nece ponovit... normala... ;) @a man... bice, bice...
\".Možda će jedino ove sezone to biti teže učiniti budući da je sjajni trener Felix Magath napustio klub.\" ovako se ne prica! Imas novog trenera, za koga kazes: \".. - Naravno da nam nedostaje, ali i naš novi trener Armin Veh me impresionira. Pogotovo ljudskim kvalitetom (??????).... I pusti vise Milan i Andriju Sscecevka.... Ali svidja mi se tvoja iskrenost i postenje koje zraci iz tebe... Sve najbolje Edine i pamet u glavu.. Da bi bio stvarno veliki, nije dovoljno samo dobro sutati loptu (ali bez toga se ne moze). Savjet: ne daj na sebe i uzvrati udarac kakav god on bio...vidi kako veliki igraci se ponasaju.. zestoko ! Pojacaj treninge !
Rijetke su ljudi koji su dostigli ovoliko a da su i dalje toliko skromni.Svaka cast ovom mladom covjeku i da ga sreca prati u njegovoj izvrsnoj karijeri.TO LEGENDO SAMO TAKO NASTAVI!
ma vrijedit ces ti i vise od 30 miliona kralju i bit ce jos takvih ponuda ne sekiraj se