Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turci ispusiste ga od Portugalava hi hiiii
Joj ofirne zastave...ccc.
vidi stvarno samo jedna turska zastava...ili sal... nije nikako cudo kad je velika potraznja medju turcima . ljudima jadnim ne preostaje nista drugo vec da kupuju ovu plavu krpu sa zvjezdicama.
kako je ovo lijepo vidjeti:D
ljudi koji je ono auto na zadnjoj slici........ Hvala
Eo\' psalamila te stara tvoja !!
jedan nulaaaaaaaaaaaa za naseeeeeeeeeee,jeeeeeeeeeeeeeee
AS pogledaj sliku 13, nema zatave ali ima sal turske, Go BiH and Slovenija
a gdje su turske zastave
Naprijed BIH!Sretno nasi momci!
Bosna je sampiooooonn ooooooooooooooo Bosna je sampiooooonn ooooooooooooooo Bosna je sampiooooonn ooooooooooooooo Bosna je sampiooooonn ooooooooooooooo Bosna je sampiooooonn ooooooooooooooo Bosna je sampiooooonn ooooooooooooooo Bosna je sampiooooonn ooooooooooooooo Bosna je sampiooooonn ooooooooooooooo
Džeko 13\' 0:1 Ibišević 87\' 0:2 B O S N A !!!! ;)
idemo im jbt majku portugalskuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!
@PRVI Pojeo govno.
joooj mali djeko je najjaci :D. hehehe.. NAprijed B00000000snooo ! volim te...