Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jesu ih Purgeri nagazali, svaka cast
4 mjeseca murije za nosenje staka i kaisa?
koji seljak moras bit da ti grad svjetlosti postane grad tame!!!
jesu li pravi zato sto si ti ivica (kako pise u mailu) ili su fakat pravi po nekom drugom osnovu? da li dinamo ima samo ima 4 prava navijaca?
to su pravi navijaci koji se ne boje otic u pariz i posorat se sa cijelim parizom a ne ove \"navijacke skupine\" kod nas, pedesetak klosara doceka 10 gostujucih navijaca ili jos gore hrabri su tek kada gosti sjednu u bus i krenu kuci
Evo jedan konacno normalan snimak tuce BBB http://adf.ly/EYYuG
Sad kad im oni arapi i crnci pocnu trpat u cmarulju, auuuu, pa nece im past utakmica nikad vise napamet, taman su piceki, auuuu, nedo bog nikom.
Sve to treba u zatvor , nikog ne stedit \'sve sami besposlicari i siledzije..u svim bananicama ...
Sto mu vlaskih opanaka!Pa kako to kada smo mi krvatici europejci,izvor kulture u odnosu na srbe ?
poslije tucnjave srba i hrvata (tenis u australiji) taj sport je definitivno u medijima proglasen NEgospodskim tako je to kada u europi imamo primitivni vlaski kojima se historija osmjehnula da trijumfu u sopstvenim nacionalnim drzavama,mada nacije nikada nisu ni imali vec su dobili nacionalna imena od Vatikana i Napoleona (Servia-sluganija i Croata)
auuuuuuu 4 mjeseca, pa to je samo tuca ba ccc
Vise gresaka u vasem clanku nego u mojoj pismenoj iz bosanskog , a imam 2 iz bosanskog . Eto kolko ste pismeni.
De ba Hrvoje ne rise majketi, dosadan si, samo sramotiš prave hrvate svojom pojavom na klixu
tako se radi u naprednim drzavama, da stadion, fudbal, grad lici na nesto, a ne kakva divljina, opasana ogradama, kornjacama, tribine daleko od terena, bacaju bakljade ko kakva furka, nazivi horde zla, lesinari, manijaci, nista fino. fudbal nam je karate, kung fu, ganja se sudija, napadaju navijaci, i puca se, samo ZAKON !! Kazna! I rijeseno. Ne smijes nista novo staviti u ovim nasim dzunglama, ni korpu za smece, neko ce je razvaliti, sto posto.
Što je najgore, Boysi su napadnuti, nisu napali...al dobro, nije za krivit Francuze, pravi Francuzi ionako vise ne postoje, zive po getoima koja oni nazivaju luksuznim predgrađima, valjda da im bude lakše. U gradu su neki drugi ljudi, neeuropske rase. Zbogom Francuska.
Cuj 1969 GODISTE I ON SE NESTO TUCE PO UTAKMICAMA FUJ DNO DNA