Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su simpatizeri na izletu, a ne navijaci..
Tip 1
Ovu lijevu bi pocijepo ko poziv za vojsku...
reklama za CentroTours sretno momci..........samo srcem !
ova ljeva...
Bice sutra dobre ckapi u Atini.
ako su ovo navijaci onda laku noc bosno
vidim smrsao je salem prolic oko clanaka
Slika 33 najbolja...
trljopi*ke!!!
ovo kao shopping tura u Graz. mada ova silikonara lijeva na prvoj slici je top. da sam i ja dole platio bi joj da ostanemo još 7 dana
jednog lika sa slike znam jako dobro. odgovorno tvrdim da lik nikada nijednu utakmicu uzivo pogledao. od famosa, zelje, saajeva pa do reprezentacije. al lik u grckoj. moze mu se. svaka cast.
Grcima ko da su hrvati mentori. Srusili stari most i kazu napravit cemo mi još stariji. Posmatrajući ove skele i građevinske radove izgleda da i Grci prave još stariji partenon.
glupane, Partenon je 3 puta stariji od tvoje omiljene 'Cuprije' - mislis da ga le lako obnoviti? Da se je pitalo vas, ne bi jos on bio popravljen - nego srecom svijet je intervenisao pa su ga u roku par godina ponovo napravili.
Ne znam što su zatvoreni komentari za Novu godinu i Dinu Merlina, a taman sam htio pohvaliti potez koji će povećati posjećenost Sarajevu za novogodišnje praznike, jer Dinu više vole u okruženju nego ovdje.
ima i ovdje faca koji bi mogli obrat ZELEN BOSTAN kao Aljo delimustafic
Grci,nema zime ,mirno spavajte...Spaič je stub odbrane BiH
*Spahić
je li ovo i Feđa otišau Atinu wow oooooo
45. i 46. slika zakon
Mogli su do stambola produzit
Ovaj video me podsjeca na "Ministry of silly walks".