Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razvalite tu djecu sto udaraju penzionere i djecu u gradaccu..i oni se nazivaju navijacima ( fol lesinari ahah )
Banja Luku i Lesinare sve, ljutu Krajinu nabijem na ki.u
Tako je pocelo i na Maksimiru. Pa krenite slobodno! Ali nema poslije HELJP BAZNIA! Kako su Srbi prosli sa zastavom kroz Sarajevo 1992-ge danas ponavljate vi njihovu provokaciju. Nemojte misliti da medju njima nema neki Celo.Pa hejde junacine, krenite!
Krepo Željo !
dijamant vam na prodaju.cini mi se i da je pojeftinio.kazu ne sjaji 90 minuta tek tu i tamo bljesne.nece ga ni borusija kazu ne skupljaju kloceve.
Dok oni divljaju, s rajom ispijam kafu poslije teske radne sedmice kod privatnika. Niti cu gledati rezultat i da je ima na TVu. Ma bjazi! Besposlicari dislike, hvala vam, nema na cemu.
o kratke pameti :) zaboravljaju da trebaju da dođu i u sarajevo...idu manijaci za bl, nalozili se ko baba pred penziju
lesinari mangupi, uletite na istok Bilinog polja slijedeci put kad dodjete..
Dobrodosli slobodno u BL osjecajte se kao da ste u svojoj zemlji, naravno pogled Vam uvijek mora biti ka zemlji i ako to postujete bice vam dobro. No sikiriki.
Ми Срби смо изгубљен народ ... Босну прелијепу не осјецамо својом домовином а Србија је постала претесна и за србијанце ... који нас из Босне и не воле бас, сматрају нас циганима! А ви манијаци, слободно дођите у Бања Луку, ово је ионако ваш град!
ja cu ostat kuci uz komp i maminu večeru kako sam i naučio.
Zeljine navijace fukare salju u Banja Luku, a jos vece fukare im ne mogu garantovati sigurnost. Svi se nesto nabrijavaju na fudbal u krompir ligi, a ne vide da je ovo dogovorena predstava vladajucih partija (zna se ko placa vodje navijaca) u kojoj ce biti krvi, da se narod skrene sa borbe protiv korpcije, kriminala i politicara-lopova na strah od unitarizma/otcjepljenja. I kad krv padne, oni koji su to sve zakuhali ce reci "upozorili samo vas", i onda nastaviti nesmetano da pljackaju, a ti se nepismeni narode nastavi loziti na budalastine i ostani glup i zavadjen do kraja zivota.
hahah cuj sjekire i to pa ne kontaju da sa ovim prijetnjama ce nas samo jos vise dole biti. a ono kao da prepadne nekoga pa da ne dolazi u rs, pa bi poslije bilo ne smiju doci to je njihovo hahah. nego NEK SMO VAZDA PUNI BOSNE A I BOSNA PUNA NAS
manijaci uz tebe su hz,red army,roijasi,fukare,torcida sandzak ujedinjene snage protiv genocidasa
djaba im i kalasnjikovi i sjekire ,sretno vam manijaci pokazite sta je gospoda iz sarajeva..
Nimalo me ne bi cudilo da i tenk ili kakav top postave toliko su poznati po hrabrosti, kad se vec furaju na Ruse sto ne zakazu fajt u sake tako im njhova braca rade, samo u sake, cuj pistolji ,sjekire pa treba onda sutra kalasnjikove i u BLocito.
Lesinareeeeeeee sveeeeeeeee