Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni ovo vishe lici na bjezanje nego na sukob
Mozda su losi navijaci, al zato dobro bjeze :D
kakve covjece kornjace ovi specijalci trce ko da piju nitroglicerin
http://www.rtvslon.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=22385&Itemid=51
bolje da ste napisali BJEZANIJA GODINE da se najezis
\" incident je počeo kada je policija spriječila ulazak popularnih Fukara\" haha, POPULARNIH ??? nisu popularni ni u barakama pored tusnja ..
sad cemo mi fukare da pustimo link gdje se vidi kako kornjace bjeze od nas
jale,lave pitari ne podrzavaju muriju,na osnovu cega si to zakljucio? jale,lave pitari ne mogu da vjeruju svojim ocima,ovo sto vide...ovo,i onaj uradak su jedan veliki minus za BH scenu
http://www.tuzlainfo.ba/novosti/2486-foto-prica-sa-derbija-navijaci-ponovo-u-sredistu-paznje
Tuzlak, ko god da si, PUŠI NAM SVIMA OD REDA KITU !!!
srajlajlije pusite ki.tu. Srbi su bolji od vas.
Igrajte još 15-20 dana i fajront. Nejma više nogometa.
Za ove što se raduju bježaniji Fukara, prije ove bježanije na nekih 15 minuta bila je bježanija kornjača i prašinara od Fukara! Uprava nas je poslala na sjevernu tribinu, ali je tamo poslala i specijalnu da nam zabrane ulazak pred samu tekmu.Jednu utakmicu protiv Slavije su nam dozvolili ulazak, drugu protiv Sarajeva-ne daju ?! Umjesto puštanja na sjever, hvataju najbližeg momka sa ledja pred očima 2000 njegove braće sa tribine, kao primjer šta nas čeka i ko su oni?! Danas nismo dali svoj doprinos derbiju, atmosferi, kako treba, kako znamo i kako smo zamišljali, nismo imali bubanj (kako kažu ovi Lukavčani :D), ali nas uprkos svemu raduje činjenica, da smo se okupili u impoznatnom broju i SVI BILI KO JEDAN! Dok se ne izradi sjeverna tribina, na kojoj ćemo imati normalne uslove za navijanje, svoj red, svoj mir, izrade koreografija i svega što krasi ultra svijet, očekujte nas samo na gostovanjima! Pozdrav od tuzlanskih Fukara !!!
- Okupljali smo se u blizini nove tribine, misleći da će nam biti dopušten ulaz. Redovna policija nas je obavjestila da nam neće biti dozvoljeno da navijamo sa te tribine, da bi se nakon toga i pomjerili ka ulici pored stadiona. Niko nije bio agresivan, jednostavno se okupljali i čekali da vidimo šta dalje. Odjednom su se pojavila tri džipa sa specijalnom policijom. Jedan od policajaca je koristio megafon, i dok smo se trudili da čujemo šta nam govori, njegove kolege su zgrabile prvog momka koji im je bio najbliži, bacile ga na asfvalt, nakon čega je nastupio opšti metež
Papci i kreteni al cudimo kad se ode npr u Siroki,Banju Luku,Lukavicu nemozemo kuci se dobro ponasati kako treba FUJJJJJ!!!!!!!!!!!
Mozes se udarati sa sakama, nogama a za sve ostalo tu je - KAMENJE !!
Na cesti sam se rodio, tu cu brate i umrijet bolje pazi kome ces se ovdje u facu unijet, moja banda kad se razvali meni ce mobitel uzet, to je nas ugled bosanski rulet.Ne postujemo domace, a jos manje goste, prepusti se posve idemo do gorske, u case nek se dospe dok se krv ne prospe, prati nas i osjeti Beton bosne.