Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast navijačima koji ne podržavaju rasističko-političke pokrete na nogometnim terenima.
Godinama je se u nogometu promovisala parola #SayNoToRacism, zašto se danas podržavaju političke organizacije poput Black Lives Matter !?
@BosniacumLilium Ja sam licno cuo u Zenici kako navijaci Celika vrijedjaju Fanima na rasnoj osnovi, dok je igrao u Mladosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo, dosta je vise prodavanja mu*a pod bubrege na sportskim terenima. Nek paradiraju BLM po ulicama, zna se sta je fudbal
MIlwallovi navijaci su odron odrona, najnepismeniji dio grada se sjatio tu da navija za MIlwall.
Normalno da treba izvizdati. Mars u pm vise
Podrska za navijace. Jebalo ih klečanje
Treba se boriti protiv rasizma, ali ovo stvara novi rasizam.Ko je odredio ovaj gest kao dio protokola?Može li se nešto drugo uraditi?Naprimjer biti prijatelj i pomoći drugačijem?Ili je dovoljno kleknuti, a biti najgori rasista? Kao što neki idu u crkve i džamije, a zapravo su amoralniji od nekih koji ne idu.
puna mi kapa tamni ljenčuga .
Je li obavezno klečati? Šta je to? Komunizam?
Procitao sam artikal od BBCa i citam kako govori ovaj frajer da ako ne podrzavaju Black Lives Matter pokret da su rasisti. A ja se pitam ko pusta takve ljude na TV koji ne znaju ni sta je BLM... Ja gledam na boju koze kao na boju ociju ali ovaj pokret ne podrzavam jer taj pokret ne stoji samo na jednakost boje koze nego stoje i za trangendere i pedere.
Pogledajte moj kanal A-Lister ako volite misterije, činjenice, zanimljivosti, serijske ubojicei ostavite SUBSCRIBE
Rasizam ne postoji. To je termin stvoren od strane takozvanih race hustlers, Jesse Jacksona i ostale bande, koji su crncima stvorili ovisnost da iznad njih neki bijelci sjede njima iznad glave koje ih drze u ghettou i mrze ih. A evo primjera Rihanna, dosla iz neke ne asfaltirane ulice na Barbardosu, Serena Willimas iz ghetta uspjela u tenisu, ima bezbroj primjera.
Idiotski je tvrdit da rasizam ne postoji. Na prste ruku se taj bezbrzoj može izbrojat. Jesi li svjestan šta pričaš, jesi li svjestan da do prije 50-60 godina ljudi nisu smjeli ić istim busem samo zbog boje kože? Druga je stvar to što afroamerikanci posljednjih godina za svoje komplekse i neuspjehe izgovor traže u rasizmu.
@forza_456 Znas li ti da su crnci bolje zivjeli u doba segregacije? Imali svoje farme, na kojim su stvarali zivot, bilo je vise crnaca elektricara, advokata i mnogih drugih nauka. Danas imas vise repera nego crnaca koji su naucno obrazovani. Dobro je 2pac reko da nam treba vise naucnika, a ne nekih repera.
Ako ste gledali film koji je snimljen po njihovim navijačima sve je tu jasno.
Navijači Milvala su apsulutni duduci ali znaš kako se kaže da i ćorava koka nađe zrno.
Fasisti,rasisti...
Onaj crnac bez morala i odgoja ne bi bio mrtav da je radio sta mu policajac kaze.
@CikCikCikPogodii ti si toliko ne upucen u situaciju
Ja sam upucen, toksikoloski nalaz crnog ti glasio amfetamini u ibera(!) + povijest napad i pljacka trudne zene itd...crni zivoti vrijede istina, ali lokalnim jajarama nitko ne treba klecat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jbt..sve vam smeta..podrzavam navijace