Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj dok prođe ova reklama za ovu igricu sa brodovima ja izgubim volju i da pogledam prilog....
@PretobomI Ko se ljuti upao mu kruti
bogami lester sve bliže tituli
I trpaj te levateee
Los i nikakav derbi. Mulalic mulac pravi, covjek ne zna sastaviti niti jednu recenicu i samo je pitanje vremena kad ce se potuci sa novinarima na pressu. Navijacima oba kluba kapa do poda, jer obje navijacke grupe su ubjedljivo najjace, ne samo u BiH nego i sire. I moram pozdraviti profesionalizam trenera Sarajeva, covjek je institucija u svom profesionalnom ponasanju za nase drustvo.
Hor "beckih djecaka" opet imao koncert na kosevu.....
Ne znam sta oni ocekuju od kluba koji je bio prvak BH svega 2 puta, pa i Lištica je toliko!? Mali klub, mali navijaci!
I to uz pomoc punca koji je varalica :)
JA OVDJE VIDIM HORDE A CUJEM MANIJAKE..PREDAJ SE DINO...U CEMU JE FAZON? HAHAHAHAH
Možete k.u.rcu pjevat . . . ne pitate se vi, nego utrpani, hahahahahahaha
Sve u svemu utakmica je bila predosadna igraci su se vise mlatili po terenu i valjali nego sto su igrali fudbal, jedino navijaci i jednog i drugog kluba mogu dobiti prolaznu ocjenu.
Sad dobro znas da grad je nas!!! 1-0 Tiago,0-1 Miroslav :)
Kradete pjesme, melodije i slogane od Hordi Zla, sa time pokazujete koliko su Horde Zla ispred vas i koliko ste bezidejni i nekreativni.
vi ste najruznija grupa, najgrdnija i najpederskija,kurac vam nije ravan
Aàaaaahahahahahahahahaahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaha
obje grupe su vecinom pedercici 100% cast izuzecima kojih je 5% ma koliko bilo bolno to je istina. na utakmice ne idem odavno jer je to tako.
PREDAJ SE DINO IZGUBIO SI BOJ.... HAHAHAHA
E, u ovome leži razlika između vas, njanjare, i nas . . . Mi svi dišemo ko jedan za svoj klub, za svog ŽELJU, i nismo ga prodali za dva miliona, pa da se drugi izdrkava po njemu kako hoće i kad hoće ! ZATO SMO MI INSTITUCIJA, NAJTROFEJNIJI I NAJUSPJEŠNIJI BH KLUB, a vi ćete uvijek biti mali, maleni torpedo.
Mini torpedo
Da, zato se u svemu ugledate na nas. Ima li išta da niste copy/pasteli? Pokušali ste i vi utrpati klubić arapima, na SBF-u, ali vas niko ne doživljava, pa sad pričate ovu priču, kako se vi niste i nećete prodati. Zato sada prosite za stolice. Prejadni ste, samo što to ne shvatate. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)