Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde sto loše igraju nego su i bezobrazni ovi igraču oni bi se svađali sa navijačima i upravom..
Kakao je Salah dosao ljudo se preporodili a Roma ne moze vise te kup,seriaA,sad EL iscrpljen ljudi
@ commie.16th: "suva ko sahara" :)) ima ti ta mjesta :
Miralem Pjanic vec godinu i po otprilike je igrac za ne prepoznati. Pravo je los i odgovoran je dosta za lose rezultate kako rome tako i reprezentacije. Mislim da upravo u njegovim losim igrama i lezi nasa pozicija na tabeli. On bi ipak trebao biti kreator igre i u romi i u repki. Mislim da bi ga klupa malo spustila na zemlju. Naravno zelim mu da sto prije pronađe formu.
"Kreator" igre koji dodaje samo najblizem igracu. Bezopasan kao i cijela ekipa, a i mi smo ga vala previse digli u nebesa
...on nije ni do koljena velikom misimoviću...miske i sa višak kila i neigranjem, u repki rasturao! miske je veliki profesor za malog tersa!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sta ocekivati od ekipe koja u LP dobije 7 komada?!!? i to jos kod kuce?? njihovi navijaci stalno ocekivaju nakva cuda kao prvenstvo ili da doguraju daleko u LP, ne videci cinjenicu da je ekipa cak ispod prosjeka. Jedan Totti od 37 godina skupa za kolicinom igraca koji nigdje drugo nisu uspjeli......sve to vazi i za Pjanica. mi ga stalno hvalisemo ali momak stvarno jos nista nije postigao. Niti igra u nekoj jacoj ekipi niti je uspio da bude nosilac igre niti je sa ekipom ista vece osvojio......svaka cast za tehniku ali to danas nije dovoljno.
Forza Viola!
ovako će pitari ako izgube u vrapčićima kod konjica jebat majku plaćenicima
uspjeh nasih igraca u evropi da dobiju zuti i da udju u 80 minutu u igru. a neki dobili hemoroide na klupi i mi hocemo na evropsko... paaa paunovicu i ja bi da karam vesnu zmijanac... jedva cekam da vidim kakvi cemo biti protipv austrije jer oni bas tako slabasni kako mi mislimo... jos ako nas naguze onda ce prica da bude, prehladili se puho vjetar u becu, mokar teren, mali golovi, puno navijaca galama hahaha jbg... nema od nas nista!
Galama hahahahah
FORZA LAZIO HIHIH
viđaj minusa uaaa
slika br.2 cigo sa malte sto krade mobitele 😙😙😙
Ludilo
Kopiraju Pitare
Ovim riječnikom si sve rekao o navijačima - Pitarima.