Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvog golmana su unistili, ali vratit ce se on jos bolji !
Bjezi iz tog ciganskog kluba
Kolege KLADIONICARI , mi smo nesto sasvim novo u svijetu kladionice , nudimo vam BESPLATNE DOJAVE i TIPOVE na kojima cete sigurno uzeti novac kadionicama , dovoljno je da nas posjetite i preporucite prijateljima i svi zajedno da uzmemo novce kladionicama. S nama mozete do sigurnog dobitka , na vama je da li cete potrositi koji minut na nasoj stranici da saznate koju utakmicu da igrate. Posjetite nas na : BET-INFO.TK
Bolan Ikeru, pun si ko tanker, dođi u Želju kao humanitarna pomoć na dvije godine. . . Pa ja.
ma ko mu j**e mater :)
posliije protijerivanja raula,izgleda jos jedna legenda mora put pod noge... bruka i sramota
Kakvu legendu od čovjeka uništiše, ovaj Real uopšte ne brine za svoje igrače i Raula su bukvalno otjerali a evo sad i Ikera. Sramota!
Malverzacija rezultata on strane katalonskih hakera koji su uveliko utjecali na rezultate ankete.
Kolege KLADIONICARI , mi smo nesto sasvim novo u svijetu kladionice , nudimo vam BESPLATNE DOJAVE i TIPOVE na kojima cete sigurno uzeti novac kadionicama , dovoljno je da nas posjetite i preporucite prijateljima i svi zajedno da uzmemo novce kladionicama. S nama mozete do sigurnog dobitka , na vama je da li cete potrositi koji minut na nasoj stranici da saznate koju utakmicu da igrate. Posjetite nas na : BET-INFO.TK
aj ba sta serete, branio je za platu
Sad NE brani a ima istu platu, samo trenira za istu. Nije to Salihamidzic koji je pola karijere dobijao platu za sjedenje na klupi :)
Baljića da ne spominjem :) mislim ne shvatam ljude, ko da je dzaba za Real igrao pa mu ovaj duzan..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
covjek pati ko tuzna vrba
Posto je na svim mogucim sajtovima gdje je izasao isti tekst vezan za barselonin kamp nemoguce bilo sta komentarisati jer je almir prguda glavonja sa vjestackim zubima podjelio kvazi novinarima lovu da zabrane komentare moram ovdje napisati par stvari.. Halalite nije vezano za temu.. Sinan Sinanovic inace Prgudin novinar blokira bilo kakvu oglasavanje skupine roditelja u avazu I pojedinim medijima iz jednog razloga a to je da je barsin kamp bilo pljackanje naroda I nasih para.. Pored toga sto su obrukali grad I drzavu(jer su iz barse rekli da vise nikad nece doci tu) prevarili su ljude za opremu dosla je oprema dva puta manja nego sto je narucena a sa djecom su radili treneri iz kalesije zenice vrbanjuse vratnika novog grada raznoraznih srbskih nizerazrednih klubova.. 130 djecaka je radilo na jednom terenu a 3 trenera iz barse su nadgledala ''nesto''. Dozvoliti organizaciju ovakvog dogadaja amaterima koji nikada nisu igrali fudbal je smijesno..
Ne znam kako može ostati u klubu nakon ovakve izdaje od strane navijača. Toliko je dobro branio za Real ovih zadnjih 10-tak godina i toliko su ga hvalili, a sada odjednom svi protiv njega.
Nisu mu ba navijaci rekli da treba razmisliti o odlasku zato sto ga ne vole, nego zato sto ga uprava unistava pa zbog toga!
Ne vjerujem da je zbog toga, znam da su ga krajem prošle sezone kritikovali zato što, navodno, izdaje tajne iz svlačionice. Bolje bi im bilo da traže da bude u prvih 11, nego da mu savjetuju da ode.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sto ga Zeljo ne kupi :)
jbt sta uradise od najboljeg golmana na svijetu,al nije cudo,kad su onako Raula sutnuli,igraca koji je oborio sve rekorde u klubu i zaduzio ih do groba,umjessto da mu daju neko mjesto u klubu radi postovanja ,pihhh ovi su gori od nasih klubova
Raul je sam otišao, nije htio sadaku, i napravio je odličan potez. Neki dan sam gledao njegovu oproštajnu utakmicu, čovjeka su dočekali baš onako kako je i zaslužio sa silnim ovacijama koje malo ko dobije. A i Casillas da je pametan otišao bi da proba nešto novo u karijeri. I da se možda vrati u staru formu još nije kasno...
Koje su to picke, to nisu navijaci, to su KURCI RETARDIRANI, covjek im je saluzan za pola trofeja, i onda dode neki tamo Lopez, koji dobro brani u 3 tekme, pa sljedecih 10 los, fuj fuj fuj fuj fuj, gadi mi se Real i njihova filozofija kluba. BTW *** im Bale i 100 miliona majku u picku.
PUU BIJEDE JEDNE KAKO VAS NIJE STID!!? ETO KAKVI STE NAVIJACI I KAKVU UPRAVU IMATE... TAKVOG GOLMANA NE ZELITE VIŠE KOJI JE FAKTIČKI ŽIVOT DAO ZA KLUB!! PUU!!!
Vadio ih iz govana milion puta, a eto kako mu vraćaju
Ne tjeraju ga navijači, nego ne žele da uprava uništi još jednu legendu kluba.