Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od danas samo Bah, Mocart i Sopen 🤣🤣🤣🥰
Drže predavanje igračima, ovi ih moraju slušati jer se boje za vlastitu sigurnost i policija nije morala intervenisati!? Dobrodošli na balkan.
A da su slušali Tupsona bi li prekinuli trening ?
Jos bi im i cugu narucili.
Inače vođa Tornado navijača je poznati filharmonista, višestruki dobitnik nagrade za prosvjetu i kulturu, redovno ga viđamo na koncertima Josipe Lisac i slično…tamo radi kao izbacivač honorarno.
Samo jako i u desno. Ko sluša cajku je mu m.
Bosanski mentalitet i tolerancija su izmislili svijet za naše susjede a opet pola naše države se ugleda u njih...kako i zašto pojma nemam. Pa vidi samo ovaj primjer jbt
Inace navijaci Zadra slusaju samo klasicnu muziku iz perioda 1650-1890
Mi u BiH i Srbiji inace uzivamo uz Miletove Pjesme pa koji je god🤣
Balkanski turbofolk primitivizam i krkanluk na djelu!
E ovo je navijač !
A da su slusali madjarske pjesme bilo bi sve super ili njemacke :D
To kao vazno za BiH kakvu muziku slusaju grupa navijaca u susednoj Hrvatskoj
Glupi Hrvati. Mile Kitic je Bosanac
Hahahahahahahahah kompeksi su cudo
Svaka im čast
Cenzura je bumerang. Vraća se onome ko ga baci.