Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŽEEEEELJO !!!!!!!!!
Bravo! Jos jedna pobjeda i jos jedna titula!
PRED OKO 4000 FORZA zeljo navijaca (100 puta na tekmi isto pjevaju) LUDILO JE BILO JUCE NA GRBAVICI......
Plačite ''divovi'', hahahahahahahahahahahaha . . . There can be only ONE - ŽELJO !!!
Čestitam igračima i navijačima "Ustaškog dragovoljaca" na osvojenoj tituli.
Ustaškog???? Ne navijam ni za želju ni za Sarajevu ali to nema veze što ti govoriš. Kakve veze to ima sad. Pa onda bi Sarajevo moglo biti četnićki klub po tebi. Realnost= prvak željezničar. Ostalo je sporedno. Što onda to Sarajevo ne osvoji titulu ispred ustaškog Želje. A šta je Sarajevo bilo prije 2 sv.rata.Đerđelez je li ono. Promisli malo prije nego što govoriš. Budučnost se gleda. Opet kažem istina da je kvalitet slab ali nisu ni ustaše ni željo krivi za to. Pa glavni grad, Sarajevo nema sporta da valja. Bruka veči sport imaju u Širokom brijegu i Aleksandrovcu. To bi trebalo da vas bude stid. A ne gluposti koje govorite. KK Bosna uništena ,Rukomet skoro ugašen, odbojka (ne znam ima li je ) i ostali još samo individualni sportovi. Grad od 500 000 stanovnika nema ekipu u kolektivnim sportovima da može igrati protiv mrkonjič grada ,a kamoli da pomisle izači u europu. To je žalosno. To je pitanje koje se postavlja. Gdje je sport u Sarajevu ako ga uopče više ima.
Ja sam se bas razveselio rad ovoga. Ne znam sutra dal da uzmem Argetu il Ovako pastetu kad budem otiso u Amka.
Želite izlaz iz krize i početi zarađivati legalno preko 15 000 kn mjesečno? Nudim vam za početak besplatno! Pokušajte ovim načinom koji vam nudim, olakšajte meni i sebi i primajte najkvalitetnije informacije iz par zemalja (SIGURNE INFORMACIJE). Link od moje stranice nalazi vam se pri dnu teksta. IRSKA, JAPAN, NORVEŠKA, ŠVEDSKA ---> to su zemlje iz kojih dobivam pouzdane informacije o nogometnim utakmicama. Prvo bi se Vama dokazao i poslao prvu utakmicu besplatno da zaradite jer ne želim uzimati Vaš novac unaprijed, a onda kasnije da dijelimo troškove koje šaljem njima. Čim dobijem parove upućujem ih vama na mail, a kvote su uvijek iznad 2, nekad i preko 4. Javite se na mail i poslati ću vam prvu utakmicu besplatno za početak. E-MAIL: sportnoza @ gmail . com (upišite spojeno) WEB STRANICA: sportnoza . bloger . hr (upišite spojeno)
kako su smjesni ovi komentari ljubomornih pitarcica :) hahaha kako bi vi sada volili da ste na nasem mjestu i da imate sta da slavite nakon toliko godina tuge :) ali nismo vam dali to zadovoljstvo ni ove godine i 4 titule u 3 godine!!! jel trebamo jos nesto dokazat i kome? a mogu vam iskreno reci malo nam je ovo postala i navika da osvajamo sve :)
Čestitke želji. Titulu je osvojio zasluženo. To što liga nema kvaliteta nije Željo kriv za to. Gdje su ti veliki Sarajevo, Čelik,Zrinjski, Borac ,Sloboda i ostali. Pravila su ista za sve. Liga užasna ,a Sloboda u 2 ligi(vjerovatno tamo ostaje bar 1 godinu još). Čelik nakon 5 godina u gornjem dijelu tabele. Sarajevo konstantno ide u euro takmičenja ali na kraju bolje da ne ide.Gube od cnogoraca.Brukaaa Tako isto važi za Borac i Zrinjski. Nisu ni rodjeni nažalošt boljii sa 300 gledatelja po utakmicii i ne mogu 2 pasa složiti . Toliko o nekadasnjoj najpoznatijoj nogomentoj skoli. Sad bi još trebalo da Travnik i Leotar podignu nivo bih nogometa. Sigurno. Čestitke Željezničaru.
na.ebem ti se mame papcino nemas ti pojma
Spektakularno pred 4000 ljudi ??? pravi spektakl !!!
pred 4000 vjernih navijaca
ko je koga namaro na čaršiji?
Cuj spektakularno AAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH! Vidite li vi dobro?Sad su ove laserske operacije jeftine pravo a ne morate u Beograd ici ima i kod nas u Sarajevu.
Spektakl nego sta.. ALEALEALEALEALE PONOS GRADA TO SMO MI SARAJEVSKI MANGUPI
Maloprije na Dobrinji hrpa maloumnika iz čista mira poče da urla i psuje iz jednog kafića. A pored kafića u tom trenutku šeta jedno 10-tak porodica sa malom djecom. Fino veče za šetnju, djeca na rolama, biciklima, a ovi se deru kako jebu sve FK Sarajevu itd.
already seen :)....cavani i 40 m za Adilovica
Bordo bijeli GRAD!!!
vidi faca brate planina fazoni , i sto ono ruzimo prvake kod sebilja?