Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo, nema se sta dodati ni oduzet i!!
*prvi* Ljudi, daj uozbiljte se! Volite Sarajevo, navijajte i bodrite ih koliko i kada mozete i hocete. Pustite svadje, ionako imamo previse neprijatelja i mrznje u gradu.....
Nije mu ovo trebalo jer je Želju vodio,ali nije imao izbora kad ga je samo Sarajevo htjelo,a dobio nogu u Teplicama.
Evo dao Plisek izjavu za ceske novine: \"Udělal jsem chybu jsem přišel do klubu se zhroutila. Nemají klobásu. Zeljo je pro ně skutečně obrovský. Nejmladší hráč Torpeda je 35 let. Torpedo katastrofa.\" U prevodu: \"Pogrijesio sam sto sam dosao u ovaj propali klub. Nemaju ni za virsle. Zeljo je za njih pravi gigant. Najmladji igrac Torpeda ima 35 godina. Torpedo katastrofa.\"
JADNO DA NE MOZE JADNIJE NA PROBI U SARAJEVU KAKO SE KAZE DOSAO GOLGETER KOZARE !? PRVO NA PROBU STIGLA TRI IGRACA BUDUCNOSTI PA SAD IZ KOZARE !? I TO KAO POJACANJA TREBAJU DA BUDU? FUDBALERI IZ DRUGOLIGASKIH EKIPA? NE GINE NAM SREDINA TABELE A NE DO BOG BORBA ZA OPSTANAK ... SRAMOTA
Bolji je Varešanović od Plišeka trener . Mirza je u najtežem vremenu doveo Sarajevo do pozicije viceprvaka tako da je trebo ostati i ove sezone . Ak ništa treba ga ostaviti na nekoj poziciji u klubu ..
FK SARAJEVO JE DOBILO NOVOG TRENERA A P.I.PO NOVOG YEBACA !!
PIIPO JELI ISTINA DA TE MIRZA DERE PA SE ZATO ZALAZES ZA NJEGA ?
CRO a đe ti je to jadan ne bio, pa nije valjda da ne možete naći jedan cio grad da vam bude stolni nego morate na pola? Grobaru jeste vi huligani međusobno se derete ko foke...sredite svoju tribinu pa se javi ;) p.s. Cro pusa bokić :P
Plisek za dva mjeseca: \"Ja nemati za virsla. Puno pogrijesila sto dosla u Torpedo. Najveci talent Avdic 35 let star, prodati ga ja u Real, jedino svjetlo tacka. Torpedo je je udbasko fotbalový klub\".
prema info od igraca..gore navedeni..redzepagic ih jeste posjetio, ali bolje da nije, jer ako u posjetu smatra petominutno deranje na igrace i psovanje, uz recenicu..pare nemojte ni traziti..onda bolje da ih nije posjetio. Rijesio im je problem..da vise ne misle na pare, jer ih nece dobiti:)
ma bez Husrefa ispasti ce u prvom kolu
Nazalost jesam, kao dijete sam mislio to je nesto a sada vidim, nula. Sve furac do furaca !
nisi ti Sjevera vidio ocima a da ne pricam gostovanja..
Sto se tice ovih talova u omladinskom pogonu, kao dijete i kao kadet i pionir mog voljenog kluba bio sam licno svjedok dolazaka \"igraca\" koji bi do prve subote postali standardni prvotimci u dobnoj kategoriji dok bi dotadasnji presli na klupu, a s klupe u B tim, da u B timu dobili dobronamjerno saopstenje trenera da za njih vise nema mjesta u klubu i ako zele igrati da idu u nizerazredne klubove. Meni su kao djetetu ti treneri (koji bi trebali biti i psiholozi) zgadili fudbal i stvorili traume. Za dobrobit djece koja dolaze i treba da donose nove titule na Kosevo, pustite vodu ...
Ma nije ni Ptica ni Tica, nego PICA (malena cupi).
Ptica ? hahahahahahhaha valjda Tica idio.te !! I to sto si nabrojao nisu huligani jado i da jesu od hiljade ljudi znaci medju vama je 5-10 huligana ? Ma bravo, strasni ste huligani manijaci !!