Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je dakako lazni zeljeznicar, ali mu vremena nazalost pogoduju kao i svemu laznom. da li je ista sto ima pozitivnu vrijednost danas uopce moguce?
...ILI SE URAZUMITE!!!
ZA PAPKE!!!Željezničar je radnicki klub osnovan 1921 od strane sarajevskih željeznicara i ostalih radnika (obicnih ljudi)da sada imena osnivaca ne nabrajam mada je bitno,i jedan od rijetkih u to vrijeme koji nije imao nacionalni predznak (niti ce ga ikad imat\')to je klub otvoren za sve ljude,koji je uvijek bio mentalno,a i fizički iznad nacionalnih pitanja i nacionalistickih maloumnosti...SELJAČINE MARŠ IZ SARAJEVA,DOĆI CE VRIJEME USTANKA PROTIV NACIONALIZMA,PRIMITIVIZMA I PAPANLUKA...samo da se kandidujem!!!
Balkanska stoka!
P.S. Vikali su \"Gazi USTAŠU\" a ne \"Gazi Hrvata\", pa ne znam zašto se obični, pošteni Hrvati uopće nalaze uvrijeđeni????? za ovo, prigodno: http://www.youtube.com/watch?v=fvVl8Iof2Rk kad se zidov vrijedja sa: \'cifuce, nijedan!\' i na njega nasrce klinskom pomorom, sta se on ima vrijedjati!? pa nije on cif.ut, on je posteni zidov! vidis li, eventualno (istina minornu, ali ipak), paralelu: usta.sa-ci.fut paljenje flega-klinska pomora. zivija!
paljenje TREBA osuditi SVAKAKO !! i pocinioca KAZNITI !!
JA EVO 17 GODINA ČEKAM DA SE HRVATI IZVINU ZBOG STAROG MOSTA! Svaka mu dala ko je palio, a ove pičkice što se izvinjavaju - sreća pa niste vi takvi branili BiH, ne bi nam ni ovo malo ostalo! Gledam preksinoć na HRT-u neki razgovor i slušam ih kako o Hercegovini pričaju kao da je zadnjih 1000 godina dio Hrvatske - kad ta država počne štovati DRŽAVU BiH i kad se izvinu zbog izdaje, zbog Starog i zbog svega drugog, tek onda se mogu NADATI poboljšanju odnosa sa Bosancima i Hercegovcima. Ja sam osobno porijeklom Hrvat i to iz Hrvatske, a ne Hercegovine alii stojim iza svake svoje riječi! Poruka ovima što laprdaju o nekakvom \"gubljenju obraza\" - obraz smo mi daaaavno izgubili, i dostojanstvo i hrabrost i sve PRAVE momke, a vidim za braniocima ostale sve same pizde! MOSTAR U SRCU - VELEŽ DO GROBA!!! P.S. Vikali su \"Gazi USTAŠU\" a ne \"Gazi Hrvata\", pa ne znam zašto se obični, pošteni Hrvati uopće nalaze uvrijeđeni?????
Hvala ti Administratore što mi brišeš postove i što ih uopće ne mogu ni postaviti - PIČKO!
neum nije dio bih! nije ni vitez, novi travnik, žepče, usora, kiseljak kreševo, odžak, zapadni mostar, fojnica, jajce...i cijela hercegovina nisu dio bih! sve dok se u tim gradovima viori zastava hrvatske republike herceg bosne!
Neka su je zapalili ruke im se pozlatile u Neumu dnevno zapale zastavu BiH,a ovo je bilo na racun ovi ovdje Bosanski Hrvata nisu mislili na Zg sta odma nos dizu i oni su Srpske zastave palili na trgu Bana Jelacica pa sta nista BOSNA 4EVER
hrvatska zastava nije zapaljena za inat hrvatskim hrvatima nego ovim bosanskim. tako, gospodo pravi hrvati, nemojte se vrijedjati, to nema apsolutno nikakve veze s vama. u hrvatskoj mozda nije nikad zapaljena bosanska zastava, ali u skutoriji jeste. i ono kad ste izgubili od turske, u sarajevu se navijalo u inat skutorima a ne u inat hrvatskoj. mi vas volimo :)
zaista mi je zao sto posten hrvatsku puk mora ovo trpiti,ovakvo maltretiranje i nacionalno vrijedjanje...sad je jasno zasto posteni hrvati iseljavaju iz nase domovine...cccccc....vidi se da za njih nema ovdje zivota ni kruha....a to sto su poklali pola srednje bosne i sto velez nema svoj stadion i sto posteni mostarci ne mogu na zapadnu stranu....pa nema veze...hrvati su jedini istinski cuvari bosne,njima se moze...pichka vam materina licemjeri jedni,,latinski,,
Lijepo,ali nije dovoljno.Treba uhvatiti i kazniti te primitivce po zakonu,a mjera broj jedan ZABRANA ULASKA NA STADION POD PRIJETNJOM ZATVORA.
Pametan potez
U danasnje vrijeme primitivizma,zalosno je sto se i grad sarajevo spustio na nivo primitivaca iz Sirikog,Banja Luke......te kopiranjem primitivstine,i ovi su spaljivali BH zastavu,samo potvrdilo cinjenicu da moj rodni grad,zbog primitivnih doslja,sve vise podsjeca na Siroki,B.Luku,Lukavicu...