Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad je vec majstor tako mlad:) samo neka nastavi ovako bice jos puno bolji:)Sretno Muhamede.
aBd
Samo da ga povrede zaobidju i da nastavi raditi, ne bi me cudilo da mu cijena ubrzo skoci na 40-50 miliona.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve su rekli :D !
Sjetimo se da ga Vlado Jagodic nije htio pozvati u U21 jer mu ocigledno Besic nio htio platiti tu "uslugu"!
Iskrene čestitke Muhamede, baš imaš prelijepo ime, neka ti je sa srećom i da uspiješ u Evertonu. Ipak nisi ti kao Ustaša iz Čapljine, Nikica Jelavić, koji je samo polusezonu odigrao u Evertonu i na kraju završio u nižerazrednom Hullu i bori se za opastanak. Niko ko oni - austrijski konjušari, misle da su najjači, najbolji, najbogatiji,m najuspješniji i na kraju ih realnost zakuca za zemlju. Sretno Mume Bošnjače.
Besicu,sunce ti ljubim sta radis na terenu? hehehe Bice to igracina aBd. Samo naprijeeed
Mali ima sve predispozicije da bude veliki igrac....sad je sve na njemu!!!
Ovaj klix ce sutra kad zafali vijesti objaviti kako je Pijana_Semsa izjavila kako zeli vatrenu romansu za Dzekom ili kako je trazila da je "oprasi" Gile... Tako nesto, kontate vi mene.
tooo Imenjaceeee !
Mume se već pokazao na pripremama i u Brazilu. Bosanski Xavi!!!
Uvjek sam gotivo Everton u Engleskoj najvise od svih klubova.sada cu bit jos veci navijac..
nemojte trčat pred rudu, polako sačekajte da se razigra u Evertonu pa onda pišite, nije dovoljno jedno dodavanje da bi ga zakucali u zvijezde
NIje to samo jedno dodavanje, vidjeli smo ga u Brazilu. I Messi ga je vidjeo u Brazilu, svi znamo kako ga je cuvao nas Mume ;) A i znas kako kazu, 70% planete pokriva voda, a ostalih 30% Muhamed Besic.
Svaka cast Mumetu ali na sta ste vi spali prenosite izjave navijaca Evertona sa twittera, iz dana u dan me iznenadjujete
Havdija-Ako je on Shavi,sta smo ja i Rin Tin anidzin?!
amidzin
Kad sam vidio da piše Roberto Ma... Reko pa zar je još jedna naša budala otišla Manciniju ali kad sam opet pročito vidio sam da je Martinez :)
Puno srece Muhamede i da doguras visoko u karijeri samo bez ozbiljnih povreda...
Treba pokazati ozbiljnost I van terena inace bravo...
BRAVO MAČKO, SAMO NAPRIJED !!