Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli koliko moras biti ogranicen u mozgu da pjevas nekome da ces ga klati...
Zato se i iseljavaju zbog takve mame? Nista bolji nisu SVI u okruženju, naravno uključujući i naše! Jbt pa balkan leglo NACIONALIZMA? I to ZMIJSKO leglo koje vlasti samo hrane !
Eto u srcu Europe se događa...za nas i nije cudo al makar smo no Europe union...
Jeli i vama najiritatnije navijanje ima dinamovi bbb , uvjek iste pjesme .. dinamoo zagrebb dinamo zagrebbb ... a i oni u splitu imaju toliko glupe pjesme, pjevaju o pasteto, sardini ostrvu... nemaju bas nijedne pjesme da valja.
Eto ih tamo nek se v.lasi lizhu
A jesu bili najveći prijatelji Dodik i Milanović da bodre svoje?
nisan za ovakve stvari,ali mora se znat i kontekst..u bijelom brdu zive vecinski srbi,koji su za vrime domovinskog rata podrzavali i sudjelovali u zlocinima protiv hrvata..isti taj klub drzi bivsi zastupnik i prijatelj milorada pupovca..spiker prica ekavicom..itd itd..tako da,ne volimo se s boysima al podrska..i HŽV
Svi klubovi navijaca i njihova udruzenja su go kriminalac, na cijelom balkanu u svakom klubu
Ubi Zakolji da nijedan Chetnik ne postoji.
Sta ce na ovo reci Cova Dodiku🙄
Ružnu poruku su poslali. Ako je Dinamo ozbiljan klub a jeste, kako ovakav propust da dozvoli. Žabe šute a neko lonac podgrijava. Treba se dislocirat i posmatrat stvari koje se kao spontano dešavaju. Atak je očigledan, potpiruje se sa svih polja života. Trebamo spustit loptu, naoružat se strpljrnjem, oružjem al ne pucat jedni na druge dok pola svijeta ne bude krvavih ruku.
Vidi licemjera i komentara, a nikad nisu bili na nekoj utakmici a nasli se da komentiraju! Na svakoj vecoj je isto, svak kolje onog drugog! I kedni i drugi i treci su isti, tko misli drukcije nema pojma o navijacima i utakmicama!
Nisu vam svi Hrvati ko posrbica Čović.
Vrijednosti europejaca. Vas ni kabaš neopra.Ne postoji parfem koji može prikriti vaš ustaški smrad....
Sta veli krmak dodo i vucko iz beograda za ovo 🤣🤣🤣,dokaz da Hrvati mrze Srbe i obratno najvise na svijetu.Dzaba dodo i covke laznu ljubav izjavljuju istina je jedna he he he
Ma Balkan je sazreo za rata, pa kome opanci kome odojci.
Inače, u izreci se radi o obojcima, što je neka primitivna verzija moderne čarape. Dok je odojak mlado od svinje