Loše stoji i na kladionicama
2

Navijači Chelseaja pokrenuli peticiju za smjenu Beniteza

Totalsport
Koliko je navijačima engleskog nogometnog prvoligaša Chelseaja dosta španskog menadžera Rafaela Beniteza pokazali su pokretanjem internetske peticije za njegovom smjenom.

Na specijalnoj novootvorenoj stranici grupa navijača "bluza" pozvala je sve one koji također smatraju da Rafael Benitez nije menadžer za Chelsea da im se pridruže u prikupljanju 2.500 potpisa, koje bi nakon toga proslijedili vlasniku kluba Romanu Abramoviču u nadi da će im ovaj ispuniti želju.

Podsjetimo, španski je stručnjak u novembru prošle godine doveden kao privremeni menadžer nakon što je uručen otkaz Robertu Di Matteu. Nadao se da će na kraju sezone dobiti trajni ugovor, ali sve su manji izgledi za to budući da je ostao bez naslova na Svjetskom klupskom prvenstvu, ispao je iz Liga kupa, a u Premierligi ima veliki zaostatak za Manchester Unitedom. Također, navijači su ga od prvog dana uzeli na zub jer mu ne mogu zaboraviti neke podcjenjivačke izjave iz dana kad je vodio Liverpool.

Prema prvim informacijama stranica je već sakupila preko 2.500 sljedbenika, te bi Abramovič ubrzo trebao dobiti njihove "vapaje" za smjenom španskog menadžera.

Recimo i da su britanske kladionice postavile najmanji koeficijent upravo na Beniteza da će biti sljedeći menadžer u Premierligi koji će dobiti otkaz.