Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao papaka. JAO PAPAKA!
doći će i oni u sarajevo 😉
Jel to Amidža iz bolnice komentariše?
Pohapsit primitivce i dat im po 5 godina zatvora. Nije vam ovo 1991 godina da mozete radit sta zelite.
Pet godina ovdje neki ne dobiju ni za ubistvo, a kamoli za gadjanje autobusa kamenicama
Halo ba futsal ekipu ovu su osnovali manijaci i cine veliki dio ekipe, ovde su manijaci napadnuti a ne neki futsaleri satro
Kate navic...nema gore sorte ljudi. Znam ljude koji su mirni ko bubice al kad je neki dogadjaj oko fudbala pretvore se u totalne kabadahije.
Stoko mrs iz Zenice .rtve vam bemje, brukate nas svigdje
E, čuj "popularni robijaši " :)
Vratimo se na clanak o reakciji policije u Portugalu.
Ove Bošnje su fakat prsle totalno
Degenerici!!! I Ja sam bio navijac ali nisam napadao I tukao druge. Hvala Bogu pa sam odrastao. Kad vidis coveka od 40,50 godina a Zeljo mu najvažnija stvar u zivotu, cak bi se I tukli je baš poremećeno!
Seljacine!
Evropo,Ameriko, Rusijo... ne brinite.. Ne treba ovdje rat da bi se ovo istrijebilo. Samo ostavite kako jeste stanje i narednih 10tak godina ovdje nece biti nikoga..
Jbt ni bočanje ne smijes igrat bices napadnut ccccc
Klosari
Valja u Sarajevo doci ...
sta ocekivati od Ovih Primitivaca ! kad treba pljuvati i pricati protiv Grada Sarajeva i svega ostalog sto dolazi iz Sarajeva oni i Tuzlaci su tu Prvi a kad treba doci u Sarajevo da Rade i Zive onda LETE, SARAJEVO JE NjIMA BEC !
Trece ligasi se opet javljaju iz jazbina negdje , imaju kompleks niže vrijednosti .
Koji su to pakaši za nepovjerovat