Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema reprezentaciej kao naše. Do zadnje sekunde nas drže napetima da bi na kraju izdobrilo. Ili oni najbolje funkcionišu pod pritiskom.
Sta je izdobrilo,tebi je 1-1 kod kuce dobar rezultat?Opet ce da bude iz Euforije u Ocaj plasim se.
Nije još gotovo Mafijo. Kako smo Wels pobijedili pa ušli u baraž? Tako ćemo aBda i Irce.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
To nisu navijaci, to su guzonjini sinovi
Nemoj tako prijatelju nisu navijači krivi sto savez manipuliše kartama ja ću potpisati da imamo navijače medju top 5 u Europi ali sto nisu mogli doći do karte jeb ga to je do saveza....
Ili guzonjini očevi...
https://www.youtube.com/watch?v=J6WD_HAM2Vc BAAARAŽ,BARAAAŽ NIKAD NEĆEEEMOOO PROOOĆ"
Dobro je da nije avion Buco trans. "sa Bucom na ahiret" :) Vidi,vidi...sve se nema a po 2 kruha se kupuju
pa bolje će navijat u Irskoj nego u Zenici
Više se čuju navijači Olimpika nego ovi u Zenici. Vratite nam repku na koševo
realno... toliko euforije oko ničega..kakvi su to kurčevi navijači, da smo poveli 2-0 do poluvremena oni bi ko navijali.. sa onom 'bosnom behar probeharao'.. kurčevi navijači su ovi bhf
begovic mujdza(ogi) sunjic(zukanovic) spahic kolasinac visca pjanic besic hadzic lulic dzeko prvo poluvrijeme i zavisi kako bude rezultat mozemo uvijek reagirat sa djuricem vedom salihovicem medunjaninom hajrovicem sve zavisi kako bude stanje jedan gol se moze uvijek dati vazno je da drzimo sredinu i brzom transformacijom dzeka hranit loptama 2_3 slobodnjaka iznudit ,kao i u odbrani sigurno stojati i irci su ranjivi ocekujem nerijeseno npr.2:2
Haide bosna !!!
Svidjaju mi se ove neke dame iz turisticke agencije, moram priznati. Isto, kakve veze ima bog s playoffom i futbalom, i zasto da bog spasava i brani Irske golove i suteve, i sta ako izgubimo, znaci bog nevoli Bosnu i vise voli Irsku, a ako dobijemo onda bog voli Bosnu, al kad uporedis Irsku i Bosnu od drzave i drustva i standarda i ekonomije onda mi se opet cini da bog puno vise gotivi Irsku i Irce u stvarnom il svakodnevnom zivotu. Bilo kako bilo, sto se tice bogova, ja navijam za Indijanskog velikog duha, to je pravi bog, voli i postuje lovce i ribare i sve ljude jednako, i nek i nas i Irce, futbalere i navijace, veliki duh cuva.
Samarajte Irsku momci!
Slika 6, treća smjena rudara iz rudnika mrkog uglja Breza ... sindikat im organizirao putovanje na 128 rata... Neka, nek i oni malo svijeta vide . . . !!!
Ma kod nas na Balkanu, bilo da je riječ o muzičkim emisijama, sportu ili drugim takmičenjima, sve se odluci u barazu. Samo jos fali onaj Vojo sa Zvijezda Granda da prenosi utakmicu i ugodjaj će biti upotpunjenj.
Sve je ovo Papetova zasluga jer da nije bilo njegova 2 boda bi ne bi osigurali baraž!!!!
Ima se može se...
Pratite Avion dokle je stigao,trenutno se nalaze iznad Stuttgart-a! :) http://www.flightradar24.com/RLX3352/7fc58cc
Pa ja sad kad smo ih upoznali da se ne brinemo....
pise se god save bosnia
Gledam natpis. Hecegovina otpisana, ali nije Herceg Bosna.
Realno Irci su losije igrali od nas i to nam daje za pravo da vjerujemo da ce i tamo ponoviti slicnu igru